10-й тур Перша ліга 18/19: «Станіславчанка ДЮСШ 3» - «Буковинська Надія» - 3:2


28.05.19  730
Перша ліга, жіночий футбол України, женский футбол, УАФ, Буковинська Надія, Чернівці, футбол жінки, Станіславчанка, ДЮСШ №3, Франківськ, ЖФК
фото з архіву
(Обласний спортивний інтернет-портал, sport.if.ua): Ще до останнього туру було відомо, що жодна з команд таки не зможе зайняти перше або друге місце, які дають право зіграти у фінальній частині змагань, однак попри це гра вийшла доволі бойовою.

Розпочали команди матч, що називається "без розвідки". Чернівецькі футболістки з першої ж хвилини кинулись пресингувати господарок поля і вже в одній з перших своїх атак їм вдалось відкрити рахунок – це Оксана Одочук реалізувала фактично вихід один на один з голкіпером (0:1).

"Червоно-зелені" після пропущеного м'яча одразу активізувались і провели чимало атак, однак більша половина з них завершувалась нічим – Марія Козаченко декілька разів поспіль опинялась у положенні поза грою.

На 27-ій хвилині гри ще більше настрій партнеркам покращила нападниця Христина Сорохан, яка скористалась помилкою в захисті Ольги Харащук (необачно відпасувала голкіперу) і розписалась вже в пустих воротах.

Підопічним Івана Олійника відразу вдалось переломити хід гри і "закамбечити". Ще до перерви чергові голи собі в актив записала Козаченко, яка двічі результативно завершила подачі зі штрафних. За нічийного рахунку команди пішли відпочивати.

По перерві обидва наставники провели декілька замін, що значно освіжило гру, однак суперники стали діяти обачніше і вболівальники побачили лише одне взяття воріт.

На 75-ій хвилині під час небезпечної атаки вільною у центрі штрафної опинилась Вероніка Кузьмин, яка пас все тієї ж Козаченко перетворила у результативний.

Також не можна не відзначити унікальний випадок, який трапився у матчі. У зв’язку із травмами всіх голікіперів весь матч ворота господарок захищали польові гравці – Кузьмин Вероніка (автор третього голу!) в першому таймі та Присяжнюк Сніжана в другому.

Франківчанки на мажорній ноті завершили чемпіонат і розмістились на третій сходинці у своїй групі, "Буковинська Надія" фінішувала п'ятою. У фінальний етап змагань пробились вінницька "ВО ДЮСШ", львівські "Карпати", "Маріупольчанка" та "Вишневе", які і поборяться за звання переможця Першої ліги з 10 по 12 червня у Львові.


Чемпіонат України серед жіночих команд. Перша ліга. 10 тур
26 травня 2019 року - м.Івано-Франківськ - стадіон "Металіст" - 100 глядачів

СТАНІСЛАВЧАНКА-ДЮСШ№3 (Ів.Франківськ) - БУКОВИНСЬКА НАДІЯ (Чернівецька область) - 3:2 (2:2)
Голи: Козаченко 29,34, Кузьмин 75 - Одочук 4, Сорохан 27

СТАНІСЛАВЧАНКА: Кузьмин - Ботюк, Демчук, Харащук, Нагорняк, Озарків, Радобенко, Кавацюк, Бакай (Лаврук 51), Козаченко, Присяжнюк

Запасні: Василишин, Гошій, Ракочук, Бойчук, Равнишин, Андріяшко
Тренер: Іван ОЛІЙНИК

БУКОВИНСЬКА НАДІЯ: Кремчаніна (Боклач 46) - Продан, Литвин, Піцул, Прокопець, Кравчук (Іванеску 46), Одочук, Демедюк (Козачок 46), Кошман (Мушак 86), Сорохан, Зубар
Запасні: Хмара, Петіхачна, Андоній.
Тренер: Віталій ЛУЦИШИН

Арбітри: Чайка Ірина (Львів) - Матковська Марина (Хмельницький), Кусень Данило (Львів) - Микитин Петро (Івано-Франківська обл.)
Спостерігач арбітражу: Чайковський Михайло (Тернопіль)

Попередження: Кавацюк 57 - Одочук 42, Прокопець 48



Стаття:

10-й тур Перша ліга 18/19: «Станіславчанка ДЮСШ 3» - «Буковинська Надія» - 3:2



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz