11 європейських країн достроково завершили жіночі чемпіонати


09.05.20  582
жіночий футбол, УАФ, женский футбол, COVID-19, Короновірус, футбол дівчата, дівочий футбол, карантинНа жаль, в зв’язку з важкою ситуацією, яка склалася у наслідок пандемії короновірусу COVID-19 та задля збереження здоров'я футболісток, все більше футбольних асоціацій/федерацій починають скасовувати різні футбольні змагання, ліги, матчі кубків, в тому числі і жіночі чемпіонати ігрового сезону 2019/2020.

Нагадаємо, що УЄФА закликало національні асоціації і ліги вивчити всі можливі варіанти, щоб зуміти дограти сезон у вищих дивізіонах. Втім, УЄФА підкреслює, що на першому місці завжди має ставитися здоров'я футболістів, глядачів і всіх причетних до футболу осіб, а також суспільства в цілому.

Та все ж, станом на 09 травня 2020 року, вже 11 європейських країн достроково завершили жіночі змагання. Чехія, Австрія, Бельгія, Швейцарія, Мальта, Ізраїль, Франція, Португалія, Нідерланди та Люксембург вже скасували сезон. Останніми подібне рішення опублікували в Іспанії, які оголосили чемпіоном країни - жіночий ФК "Барселона".

Підтвердили свої наміри і у Федерації футболу Кенії та Асоціації Аргентини, які вирішила скасувати поточний сезон. Незабаром планують приєднатися футбольні асоціації Алжиру та Нігерії.

За данними національних асоціацій
fotbal.cz, football.ch, mfa.com.mt, rbfa.be
rfef.es, fff.fr, knvb.nl, footballkenya.org

Стаття:

11 європейських країн достроково завершили жіночі чемпіонати



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz