2-й тур Перша ліга 19/20: «Карпати» Львів - «Янтарочка» Новояворівськ - 2:0


05.09.19  750
Перша ліга, жіночий футбол України, женский футбол, ФФУ, Новояворівськ, спорт Янтарочка, футбол жінки, Карпати Львів, левиці, футбол Львів, ФФЛО
(Інформаційний центр ФФЛО): У рамках 2-го туру чемпіонату Першої ліги України футболістки львівських «Карпат» на стадіоні «Україна» у Львові завдяки дублю Надії Чайки обіграли у принциповому поєдинку новояворівську «Янтарочку».

Зі стартових хвилин «карпатівки» на правах господарів розпочали грати першим номером. В одному з епізодів футболістка «Янтарочки» вибила м’яч із лінії воріт. Гості доволі спокійно і грамотно оборонялися і час від часу вибігали в атаку. Двічі вони виривалися на оперативний простір, однак м’яч після їхніх ударів летів у лічених сантиметрах над поперечиною.

Тетяна Лайщук промчала правим флангом, увірвалася в штрафну площу і пробила – Вероніка Ґудзик, яка цього дня святкувала свій День народження, зіграла надійно. В «Карпат» активно на вістрі атаки діяла голкіперка Анна-Марія Крищишин, котра на футбольному полі спробувала себе в ролі нападника. І, варто сказати, зробила це доволі непогано.

Спершу кулястий після її удару головою влучив у поперечину, а незадовго до свистка на перерву вона забила, але арбітр зі Львова Ірина Чайка, котрій на лініях допомагали теж львів'янки Анастасія Янтуріна і Тетяна Гринишена, не зарахувала взяття воріт через положення поза грою.

У другій половині зустрічі «янтарочки» продовжували загострювати попереду, вириваючись один в один із воротарем, проте їм щоразу не щастило на завершальних стадіях атак. Натомість «карпатівки» на досвіді таки здобули своє в дербі Львівщини. Небезпечно діяла в чужій штрафній Вікторія Корнійчук – каркас воріт зіграв за команду з Новояворівська.

Долю цього протистояння вирішили два влучні постріли тренера-гравчині «зелено-білих левиць» Надії Чайки. Вона ввійшла в карний майданчик суперниць і потужно пробила з району 11-метрової позначки – 1:0, а невдовзі зблизилися з воротаркою і перекинула через неї м’яч – 2:0.

Друга поспіль перемога жіночої команди «Карпат», а «Янтарочка» хоч цього вечора і поступилася, продемонструвала хорошу, якісну гру.

Огляд матчу

Чемпіонат України серед жіночих команд. Перша ліга. 2 тур
01 вересня 2019 року. Львів, стадіон "Україна" - 150 глядачів
«Карпати» (Львів) – «Янтарочка» (Новояворівськ) - 2:0 (0:0)
Голи: Чайка (67; 75)

«Карпати»: Ґудзик Вероніка, Серкез Христина, Цурак Лілія, Рисак Юлія (Довгій Анастасія, 83), Тарасенко Олена, Стеца Надія, Харатон Софія, Петрусевич Лілія (Корнійчук Вікторія, 35), Кошик Ольга (Буняк Романа, 76), Крищишин Анна-Марія, Чайка Надія
Тренери: Надія Чайка, Надія Стеца

«Янтарочка»: Тріщук Яна, Скіба Руслана, Різник Марта (Ярема Христина, 72), Шовгенюк Мирослава (Бобак Руслана, 83), Карабінович Романія, Лайщук Тетяна, Геник Оксана, Мороз Ірина, Печенюк Ганна, Зозуля Софія-Марія (Мартинович Мирослава, 51), Грубінка Маріанна (Григорович Дарина, 80; Брошко Роксолана, 90)
Старший тренер: Карло Заградка

Попередження: Чайка 45+2, Харатон 72, Корнійчук 80 - Грубінка 64, Лайщук 71


Стаття:

2-й тур Перша ліга 19/20: «Карпати» Львів - «Янтарочка» Новояворівськ - 2:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz