4-й тур Перша ліга 19/20: «Карпати» Львів - «Колос-Мрія» Махнівка - 8:1


23.09.19  1147
Перша ліга, жіночий футбол України, женский футбол, УАФ, футбол жінки, Карпати Львів, левиці, футбол Львів, ФФЛО
(Інформаційний центр ФФЛО): У заключному матчі першого кола чемпіонату Першої ліги України футболістки львівських «Карпат» на стадіоні «Україна» розгромили «Колос-Мрію» з Махнівки Вінницької області.

Львів'янки вийшли вперед уже на 4-ій хвилині зустрічі – тренер-гравець «Карпат» Надія Чайка, отримавши пас від партнерки, ввійшла в штрафну площу суперниць і пробила в дальній кут воріт. Незадовго до свистка на перерву вона у четвертій грі поспіль оформила дубль і наразі з 8-ма забитими м'ячами є найкращою голеадоркою першолігових футбольних змагань.

Також двічі у воротах «Колоса-Мрії» розписалася Надія Стеца, а Вікторія Корнійчук відзначилася хет-триком. Іще один гол забила гравчиня збірної України U-19 Олена Тарасенко. В підсумку – четверта поспіль і найбільша в сезоні перемога «карпатівок» (8:1), які з максимальною кількістю залікових балів одноосібно лідирують у своїй групі.

Поєдинки другого кола чемпіонату чемпіонату Першої ліги розпочнуться в квітні наступного року.
Огляд матчу

«Карпати» (Львів) – «Колос-Мрія» (Вінницька обл.) 8:1
Голи: Чайка (4; 43); Корнійчук (10; 26; 66); Стеца (16; 55); Тарасенко (62) – Маркусь (52)
«Карпати»: Гудзик Вероніка, Цурак Лілія, Крищишин Анна-Марія (Довгій Анастасія, 66), Тарасенко Олена, Рисак Юлія (Кіщак Марта, 46), Стеца Надія, Чайка Надія, Харатон Софія, Крив'як Мар'яна (Кошик Ольга, 68), Петрусевич Лілія (Корнієнко Вікторія, 46), Корнійчук Вікторія (Кравчук Олена, 73)
Тренери: Надія Чайка, Надія Стеца.

Стаття:

4-й тур Перша ліга 19/20: «Карпати» Львів - «Колос-Мрія» Махнівка - 8:1



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz