5-й тур Перша ліга 19/20: «ДЮСШ 3» - «Буковинська Надія» - 2:2


20.10.19  1221
Перша ліга, жіночий футбол України, женский футбол, УАФ, Буковинська Надія, Чернівці, футбол жінки, Станіславчанка, ДЮСШ №3, Франківськ, ЖФК(Обласний спортивний інтернет-портал, sport.if.ua): Попри ранній початок матчу у будній день, футбольне дійство на полі та тепло "золотої" осені достатньо потішили всіх присутніх на стадіоні.

Стартова десятихвилинка запам'яталась двома ударами у господарок. Спочатку Марія Вінтоняк намагалась поцілити в дев'ятку воріт чернівчанок, однак м'яч пішов вище. Через пару хвилин влучнішою була Соломія Гошій, яка з доволі далекого до воріт штрафного змогла закинути "снаряд" за комірець голкіперці гостей.

Попри мінімальну перевагу в рахунку франківчанок, на полі йшла рівна боротьба, але забити "жовто-чорним" у відповідь ще до перерви не вдалось.

Вже традиційно для домашніх матчів "ДЮСШ №3" цікавішим знову був другий тайм. Розпочався він із заміни Кузьмин на Ботюк. Одразу відзначимо, що після декількох жорстких зіткнень поспіль наш ветеран не змогла продовжити гру.

Шоу "парашутів" лише починалось і так склалось, що всі голи в матчі були забиті після дуже схожих технічних виконань. Трюк Соломії Гошій на 52-ій хвилині повторила Євгенія Салай, щоправда, вже з гри. Зважаючи на статус господарок та попередні невдачі, підопічним Івана Олійника дуже хотілось здобути три очки.

65-та хвилина ознаменувалась "закидушкою" Христини Бакай з флангу - шкіряний після подачі-удару опинився за спиною Інги Мостової. Зіграти на утримання та довести зустріч до переможного кінця наші футболістки не змогли, оскільки їх ще раз засмутила Салай, яка скористалась грубою помилкою нашого голкіпера і елегантно перекенула її.

За нічийного рахунку шальки терезів ще декілька разів могли схилитись в якусь із сторін. Дещо освіжити атаку спробував тренерський штаб франківського колективу, ввівши в гру іменинницю Сніжану Присяжнюк, але передчасна втома більшості гравчинь не дозволяла доводити до логічного завершення атаки і все зводилось до сумбуру. Логічна та бойова нічия у підсумку.

Далі на команди очікує участь в кубку України, де "Прикарпаття" прийме представника Вищої ліги "Ладомир" з Володимира-Волинського (29.10), а в гості до "Буковини" завітає "Ятрань-Берестівець" (22.10).

Чемпіонат України серед жінок. Перша ліга
18 жовтня 2019 року. Івано-Франківськ, стадіон ''Рух" - 200 глядачів, +24 С
"ДЮСШ №3" (Івано-Франківськ) - "Буковинська надія" (Великий Кучурів) - 2:2 (1:0)
Голи: Гошій 7, Бакай 65 - Салай 52,69

Попередження:
Барановська, 77, Козаченко, 90 - Боярова, 90, Кравчук, 90+4
Вилучення: Барановська, 88 (друге попередження)

Прикарпаття-ДЮСШ №3: Василишин Анастасія, Гошій Соломія, Нагорняк Кароліна, Кузьмин Вероніка (Ботюк Христина, 46, Бакай Христина, 65), Кавацюк Діана, Радобенко Наталія, Барановська Тетяна, Вінтоняк Марія (Присяжнюк Сніжана, 76), Козаченко Марія, Лукавська Наталія.
Тренери: Іван Олійник, Микола Тиханський.

Буковинська надія: Мостова Інга, Ільницька Катерина, Лакудас Ольга, Петрушко Анастасія, Салай Євгенія, Сакаль Олександра, Шелест Юлія, Літус Олександра, Боярова Наталія, Кравчук Діана, Зубар Юлія.
Тренери: Сарафінчан Валерій, Продан Віталіна.

Арбітр - Чайка Ірина (Львів)
Асистенти арбітра - Звержинська Марта (Чернівці), Зайчук Іванна (Луцьк)
Четвертий арбітр - Яцурак Андрій (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ - Чайковський Михайло (Тернопіль)


Стаття:

5-й тур Перша ліга 19/20: «ДЮСШ 3» - «Буковинська Надія» - 2:2



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz