5G, КНУБА, Domino's Pizza визначали чемпіона Києва з пляжного футболу


16.07.18  914
пляжний футбол, жінки, Чемпіонат Києва сереж жінок, АПФУ, Women's Beach Soccer, женский футбол пляжный, жінки пляж, ЖФК, Чемпионат Киева, 5G, КНУБА, Domino's Pizza
14 та 15 липня паралельно з вирішальними матчами групового раунду Чемпіонату Києва серед чоловіків, своїми баталіями на піску прикрасили Гідропарк і жіночі команди! Адже в цей час традиційно відбувся Чемпіонат Києва з пляжного футболу серед жіночих команд, в якому взяли участь три колективи - "5G", "Domino`s Pizza" і "КНУБА".

Три команди зіграли між собою по колу, а перші два колективи в групі провели ще один фінальний матч (результати нижче).

Фінал жіночого Чемпіонату Києва 2018 пройшов в неділю 15 липня на "Гідропарк-арені", між іграми чоловічого чемпіонату, тому у футболістів і уболівальників пляжного футболу була можливість споглядати битви на піску у виконанні прекрасної половини!

Перемогу ж у першості здобули футболістки команди "5G", які у фіналі з рахунком 4:2 здолали колектив "КНУБА" (Київський національний університет будівництва і архітектури). (відео фінального матчу нижче)пляжний футбол, жінки, Чемпіонат Києва сереж жінок, АПФУ, Women's Beach Soccer, женский футбол пляжный, жінки пляж, ЖФК, Чемпионат Киева, 5G, КНУБА, Domino's Pizza
Відеоповтор фінального матчу 5G 4-2 КНУБА

Після цього на футболісток та вболівальників очікують баталії вже на одеському майданчику Центру пляжних видів спорту. Саме тут у період з 21-22 липня відбудеться 2-й офіційний Чемпіонат України з пляжного футболу серед жіночих команд сезону 2018 року.

Нагадаємо, що у дебютному розіграші чемпіонами України стали футболістки ЖФК «Пантери» з Умані, які у фіналі змагань переграли саме  команду «5G» з Києва.


Стаття:

5G, КНУБА, Domino's Pizza визначали чемпіона Києва з пляжного футболу



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz