6 березня стартує продаж квитків на фінал Ліги Чемпіонів УЄФА серед жінок


05.03.18  1116
квитки на лігу чемпіонів, матч легенд, жіноча збірна, футбол женский, ФФУ, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL
У вівторок, 6 березня у приміщенні Федерації футболу України відбудеться захід, присвячений старту продажу квитків на фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА!

Подія розпочнеться о 13.00 у Будинку футболу (пров. Лабораторний, 7а) і передуватиме офіційному запуску продажу квитків на вирішальний поєдинок, який відбудеться 24 травня на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського.

Перепустки на фінал Ліги чемпіонів-2018 серед жінок можна буде придбати на сайті esport.in.ua.

До Києва завітають і спеціальні гості — радник УЄФА з жіночого футболу, відома німецька футболістка, чемпіонка Європи-2013 та володарка «Золотого м’яча ФІФА»-2014 Надін Кесслер, а також амбасадор жіночої Ліги чемпіонів, гравець національної жіночої збірної команди України та ФК «Житлобуд-1» Ія Андрущак.

Представники ЗМІ, які бажають взяти участь у висвітленні цієї події, повинні надіслати заявки на акредитацію на адресу media@ffu.org.ua до 12.00 5 березня. Деталі — за телефоном +38 044 521 05 33.

Нагадаємо, головний матч 17-го за ліком розіграшу жіночої Ліги чемпіонів УЄФА розпочнеться о 19.00 за київським часом (18.00 — за центральноєвропейським).

За матеріалами ФФУ


Стаття:

6 березня стартує продаж квитків на фінал Ліги Чемпіонів УЄФА серед жінок



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz