8-й тур Вища ліга 19/20: «Восход» Стара Маячка - «Житлобуд-1» Харків - 1:1


15.09.19  1033
чемпіонат України жінки, сезон 2018-2019, жіночий чемпіонат, Трест Жилстрой, женский футбол, Восход, Берислав, Вища ліга, Житлобуд-1, Жилстрой, ЖФК
фото Житлобуд-1
Прес служба ЖФК "Житлобуд 1" (fczh1.com): 14 вересня в м. Олешки (Херсонська область) відбувся матч 8-го туру Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд Вищої ліги між командами "Восход" (Стара Маячка) та "Житлобуд-1" (Харків). 

Гра, як і передбачалося, вийшла напруженою. "Житлобуд-1" з перших хвилин заволодів ігровою перевагою. Непоганий момент виник на 9 хвилині гри, проте, зі штрафним ударом від Апанащенко справилася воротар "Восходу" Сандалова. Довгий час не вдавалося забити, але на 23 хвилині матчу Надія Куніна, після пасу Вороніної, точно закрутила м'яч в дальній правий кут від воротаря. 0:1 

Господарі матчу відповіли небезпечним виконанням штрафного на 37 хвилині. З лівого флангу послідував довгий навіс у воротарський майданчик, але Лимар пробила неточно. На перерву команди пішли з мінімальною перевагою "Житлобуду-1". 

Несподіванка трапилася на самому початку другого тайму. Помилилися захисники харківської команди і відпустили практично один в один кращого бомбардира "Восходу" Стець. Саніна вчасно вийшла з воріт і буквально на лінії штрафного парирувала удар. М'яч відлетів прямо в ноги Лимар і та пробила в порожні ворота. Однак, в порожніх воротах Алексанян самовіддано зупиняє м'яч. Добивання, і Саніна, яка повернулася в рамку, підбирає м*яч під свій контроль. Правда, асистент арбітра угледіла в цій ситуації гол і подала сигнал Козорог про взяття воріт. 1:1 

На 50 хвилині Вороніну знесла в карному майданчику воротар "Восходу", але арбітр матчу в цьому моменті порушення не знайшла. А за незгоду з її рішенням жовту картку отримав і тренер команди "Житлобуд-1". Харків'янки продовжували атакувати, але можливостей для взяття воріт з кожною хвилиною ставало все менше і менше. Останні 25 хвилин "Восход" повністю сів в своєї штрафної, захищаючи хоча б нічию, а гравцям "Житлобуд-1" так і не вдалося розкрити оборонні редути херсонської команди. 1:1 - нічия, яка перериває 24-матчеву переможну серію харківської команди. 

Наступні матчі "Житлобуд-1" проведе 18 і 21 вересня з "Ятранню" та "Пантерами". Ігри відбудуться в Високому на поле НТБ "Металіст" о 17:00 і 15:00 відповідно. 



2019/20. ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА - 8 тур 
14.09.2019. 16.30 - Старт (м. Олешки) - 250 глядачів. 

ВОСХОД (Стара Маячка) - ЖИТЛОБУД-1 (Харків) - 1:1 (0:1) 

ГОЛИ: 0:1 Куніна Н. (23), 1:1 Лимар О. (48). 

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Алуко М. (40), Гіфті А. (74) - Рахаєв М. (51). 

ВОСХОД: Сандалова І. - Чистякова І., Нганді Ж., Гогогуй І., Левицька Т., Осіпян О., Ємельянова Ю. (Аілінкій Н., 53), Алуко М. (Гіфті А., 69), Лимар О., Деркач Я., Стець Ю.. 
Запасні: Устінова Л., Несіна М., Марченко В., Кряж М., Колька С.. 
ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР: Заєв Роман Миколайович 

ЖИТЛОБУД-1: Саніна І. - Утіцьких А., Алексанян К., Соломаха С., Апанащенко Д., Петрик А., Куніна Л., Вороніна Г., Нестеренко Т. (Кочнєва І., 64), Сидоренко А., Куніна Н.. 
Запасні: Шульга В., Саніна Ж., Басанська О., Костюченко Є., Войтенко О.. 
В.О. ГОЛОВНОГО ТРЕНЕРА: Рахаєв Максим Костянтинович 

Арбітри: Козорог Кристина (Київська) - Голіяк Ірина (Миколаївська), Крикунова Ксенія (Миколаїв) - Вінніков Сергій (Херсон). 
Спостерігач арбітражу: Винарський Павло (Миколаїв).

Стаття:

8-й тур Вища ліга 19/20: «Восход» Стара Маячка - «Житлобуд-1» Харків - 1:1



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz