Акція УЄФА на жіночому ЄВРО 2017: «Здорове серце - ваша мета»


23.07.17  1050
UEFA A Healthy Heart Your Goal, World Heart Federation, Здорові серця, УЄФА, проект, #WEURO2017, MatchFitWoman
©World Heart Federation
В ході жіночого Чемпіонату Європи 2017 УЄФА проводить акцію "Здорове серце" спільно зі своїми партнерами в сфері соціальної відповідальності - Всесвітньою федерацією серця і її відділенням в Нідерландах. Метою ініціативи є оповіщення населення, а саме - реклама здорового способу життя і заклик до всіх уболівальників, включаючи жінок і дітей, приділяти більше уваги фізичній активності в повсякденному житті.

Хвороби серця і серцеві напади - головна причина смертності жінок на території Європи, але більшості хвороб серцево-судинної системи можна уникнути. Роблячи прості півгодинні вправи протягом п'яти днів в тиждень, можна істотно знизити ризики і тримати своє серце здоровим.

Кампанія «Здорове серце - ваша мета» дає поради по заняттю спортом, а акція #MatchFitWoman пропонує різні завдання - дістатися до наступного футбольного матчу на велосипеді, піднятися по сходах замість того, щоб викликати ліфт, прогулятися з друзями або зіграти разом з усією родиною в футбол. Весь секрет - в маленьких кроках, які в довгостроковій перспективі ведуть до здорового стану організму.

Діти, які займаються спортом з малих років, набагато менше схильні до серцево-судинних захворювань у дорослому віці. Саме на це робить наголос кампанія Speel je Fit, в рамках якої голландські знаменитості закликають дітей вести активний спосіб життя. У фан-зонах ЄВРО-2017 обладнані зони, де діти і сім'ї можуть взяти участь в дев'яти випробуваннях .



Елоді Массон © 2017 UEFA


Стаття:

Акція УЄФА на жіночому ЄВРО 2017: «Здорове серце - ваша мета»


Теги:УЄФА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz