Александер Чеферін: «Дивовижне ЄВРО на благо жіночого футболу»


17.07.17  1159
UEFA, Александер Чеферин, президент, UEFA President, Aleksander Čeferin
Президент УЄФА Александер Чеферін
© Getty Images
Президент УЄФА Александер Чеферін і президент Футбольної асоціації Нідерландів (ФАН) Міхаель ван Прааг не сумніваються, що турнір запам'ятається надовго і піде на користь всьому жіночому футболу.

Вперше в історії у фінальній стадії жіночого ЄВРО зіграють відразу 16 команд. Матчі пройдуть в семи голландських містах. Фінал відбудеться 6 серпня в Енсхеде на стадіоні "Твенте".

"Великий турнір завжди створює свою особливу магію, викликаючи колосальний інтерес. Цього літа в центрі уваги виявиться жіночий футбол, - заявив Чеферін. - Жіночий ЄВРО-2017 стане незабутнім фестивалем за участю провідних футболісток Європи".

Президент УЄФА додав, що завдяки більшій кількості учасників виріс і престиж змагання. "Тепер ще більше асоціацій, гравців і їх уболівальників зможуть в повній мірі відчути унікальний дух жіночого ЄВРО", - упевнений Чеферін.

На думку президента УЄФА, майбутній турнір дасть всім можливість оцінити, як прогресує жіночий футбол за останні роки.

"У футбол приходить все більше жінок і дівчаток - в якості гравців і на інші посади, - зазначив він. - Безперечно, свою велику роль відіграє і кампанія "Разом #WePlayStrong", метою якої є зробити в найближчому майбутньому футбол спортом номер один для жінок у всіх країнах Європи".

Чеферін висловив упевненість, що провідні футболістки Європи вже стали прикладами для наслідування: "Вони роблять вагомий внесок в загальну справу, оскільки на них рівняються безліч дівчаток, які мріють про футбольну славу".

© 2017 UEFA



Стаття:

Александер Чеферін: «Дивовижне ЄВРО на благо жіночого футболу»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz