Александер Чеферін: «Життєво важливо, щоб УЄФА робив футбол доступним для всіх»


24.08.17  976
УЄФА, UEFA, Александер Чеферин, президент, UEFA President, Aleksander Čeferin, #Equalgame
23 серпня в Монако УЄФА запустив кампанію #EqualGame - ініціативу із соціальної відповідальності в рамках руху RESPECT, яка пропагуватиме інклюзивність, різноманіття і доступність в європейському футболі.

Особами #EqualGame стали зірки світового футболу - Ада Хегерберг, Кріштіану Роналду, Ліонель Мессі і Поль Погба. Кампанія відповідає баченню президента УЄФА Александера Чеферіна: підвищувати рівень інклюзивності та доступності в європейському футболі.

#EqualGame - це цифрова кампанія з високою активністю в соцмережах, участю зірок світового рівня, футболістів-аматорів і вболівальників. Вона буде в позитивному ключі інформувати громадськість про різні можливості гри у футбол, щоб отримувати від цього радість. Наприклад, про футбол для літніх любителів гри, аматорський жіночий футбол і футболі для людей з обмеженими можливостями. Сторінка кампанії в інтернеті - www.equalgame.com.

Форвард "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі вірить, що футбол наділений силою, здатною руйнувати бар'єри, і висловлює повну підтримку кампанії #EqualGame:

"За роки моєї кар'єри наш улюблений вид спорту багато чому мене навчив. Перш за все, футбол показав мені, що це універсальна гра, доступна кожному, незалежно від етнічної приналежності, віку, статі, сексуальної орієнтації і релігійних переконань.

Футбол зрівнює людей в нашому суспільстві, і всі ми, залучені в світ футболу, дуже цим пишаємося. Ми всі різні, але нас об'єднує одна спільна пристрасть до футболу, який дійсно доступний кожному з нас.

Я повністю підтримую кампанію УЄФА #EqualGame, тому що вірю в величезну силу футболу і його здатність змінити наше світогляд ".

Основний принцип #EqualGame висловлює девіз: "Кожен має право грати в футбол, ким би він не був, звідки б він не був, як би він не грав".

Таким чином, нова кампанія сприяє досягненню однієї з цілей УЄФА - зробити футбол відкритим і доступним для всіх, виховуючи при цьому повагу до етнічного походження, статі, віку, сексуальної орієнтації, фізичних можливостей і соціальниих відмінностей.

#EqualGame допоможе зміцнити думку, що всі люди рівні і єдині у своїй любові до футболу, хоча кожен окремо є унікальною особистістю і по-своєму любить футбол і грає в нього.

УЄФА, UEFA, Александер Чеферин, президент, UEFA President, Aleksander Čeferin, #EqualgameПрезидент УЄФА Александер Чеферін вважає, що європейський футбольний союз повинен подавати приклад соціального "фейр-плей", тобто проводити політику категоричного неприйняття расизму, сексизму, гомофобії і будь-яких форм дискримінації:

"Життєво важливо, щоб УЄФА робив футбол доступним для всіх і за допомогою сили спорту ставав світовим лідером в боротьбі за соціальну рівність.

Нова ініціатива #EqualGame ставить за мету більше згуртувати футбольне співтовариство і зберегти в якості основних елементів бачення і філософії УЄФА такі цінності, як інклюзивність, гендерна рівність та боротьба з дискримінацією ".

Півзахисник "Манчестер Юнайтед" і збірної Франції Поль Погба на презентації #EqualGame сказав:

"Футбол - моя пристрасть, є багато причин, чому я люблю цю гру. У всьому світі люди різні, але ми всі можемо знайти спільну мову на ґрунті любові до футболу. Це означає, що футбол належить всім, і всі ми повинні мати можливість грати і отримувати від нього радість.

Тому я підтримую кампанію УЄФА #EqualGame. Вона дозволяє показати, що не важливо, хто ти або звідки ти, - у тебе завжди є можливість грати в футбол. Якщо ми можемо зробити футбол ще різноманітнішим і доступнішим, то і сам футбол виросте і стане кращим для всіх. Футбол може об'єднувати і показувати, що ми всі рівні - як на полі, так і в житті ".

Ролик #EqualGame транслюватимуть по телебаченню під час матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА з 12 вересня, коли почнеться груповий етап ЛЧ-2017/18. Також на підтримку #EqualGame по всій Європі буде запущена широкомасштабна мультимедійна програма освіти.

УЄФА, UEFA, Александер Чеферин, президент, UEFA President, Aleksander Čeferin, #EqualgameНападник "Ліона" і жіночої збірної Норвегії Ада Хегерберг заявила:

"Футбол популярний у всьому світі і грає важливу роль в житті людей. Це означає, що гра здатна змінити ставлення людей і допомогти громадам домогтися позитивних соціальних змін.

Я підтримую кампанію УЄФА #EqualGame, тому що хочу, щоб всі, особливо молоді дівчата, вірили, що футбол - для них і вони мають право грати і насолоджуватися грою. Якщо ми зможемо збільшити різноманітність в грі і залучити більше людей на зелені поля, футбол стане тільки сильнішим".

Кампанію #EqualGame також підтримує мережа "Футбол проти расизму в Європі" (FARE) - організація, яка об'єднує окремих людей, неформальні групи і організації, що займаються боротьбою з нерівністю в футболі, а також використовує спорт як засіб для соціальних змін.

Виконавчий директор FARE Піару Поуар зазначив:

"УЄФА сприяє залученню людей і підвищенню обізнаності про всі існуючі види футболу. Тим самим УЄФА транслює позитивний меседж, що футбол - для всіх, незалежно від статі, раси і релігії".
УЄФА, UEFA, Александер Чеферин, президент, UEFA President, Aleksander Čeferin, #EqualgameДодаткова інформація про #EqualGame:

#EqualGame надає платформу для елітних гравців, любителів і тих, хто займається масовим футболом по всьому континенту. В рамках цієї платформи вони можуть ділитися особистими історіями про футбол і показати, як спорт допоміг їм у житті.

В кінцевому рахунку УЄФА, допомагаючи максимально великій кількості людей по всій Європі отримати доступ до спорту, грати і насолоджуватися грою, хоче, щоб футбол неухильно зростав і процвітав. УЄФА вірить, що позитивні історії, фотографії та інтерактивні бесіди стануть джерелом натхнення і покажуть людям з усіх прошарків суспільства, що вони мають право бути частиною футбольного співтовариства.

Цікаві історії про людей із самих різних верств з усієї Європи, які люблять футбол і хочуть показати свою пристрасть, будуть доступні на сайті www.equalgame.com і втілені в життя завдяки докладним міні-документальним розповідям і контенту, створеному уболівальниками. Читачі зможуть переглядати та ділитися онлайн-контентом на всіх цифрових платформах і у всіх соціальних мережах УЄФА.

© 1998-2017 UEFA


Стаття:

Александер Чеферін: «Життєво важливо, щоб УЄФА робив футбол доступним для всіх»


Теги:УЄФА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz