Анастасія Клімова та Мар'яна Іванишин - гравці ФК «Іслоч-РГУОР»


30.03.19  963
ФК Ислочь-РГУОР, Ислоч, Білорусь, жіночий футбол, женский футбол, жаночы футбол, Анастасия Климова, Иванишин, Іванишин, Клімова, ЖФКУ новому сезоні в білоруській вищій лізі виступатимуть ще дві футболістки з України

До складу оновленого представника вищого дивізіону ФК "Іслоч-РГУОР" Мінський район увійшли українські легіонери - Мар'яна Іванишин та воротар Анастасія Клімова.
29 березня вони вже провели перший офіційний матч в рамках Суперкубка Білорусі, в якому поступилися ФК "Мінськ" у серії післяматчевих пенальті.

У цьому сезоні у вищій лізі Білорусі виступатимуть наступні колективи: «Мінськ», «Іслоч-РГУОР», «Зорка-БДУ» (Мінськ), «Бобруйчанка» (Бобруйськ), «Неман» (Гродно), «Надєжда-СДЮШОР-7» (Могильов), «Слов'янка» (Мінськ), БОЦОР (Брест). Чемпіонат країни пройде в три кола.

Для довідки:
Анастасія Клімова (воротар) - 23 роки.
Кар'єра. Вихованка одеського футболу, виступала за українські клуби: "Чорноморочка", "Іллічівку" Маріуполь, уманську "Ятрань" та чернігівську "Легенду-ШВСМ", грузинський "Мартве", а також за "Торпедо" Іжевськ(останній клуб).

Мар'яна Іванишин (захисник) - 26 років.
Кар'єра. Вихованка івано-франківського "ДЮСШ №3", виступала за калуський "Нафтохімік" та чернігівську "Легенду-ШВСМ", чеські клуби "Спарта" Прага та "Дукла" Прага, польські клуби "Гурнік" Лєнчни, "Спортивна четвірка" Радом і "Медик" Конін (останній клуб).

©2019 womensfootball.com.ua

Стаття:

Анастасія Клімова та Мар'яна Іванишин - гравці ФК «Іслоч-РГУОР»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz