Андрій Павелко: «Плануємо справжню революцію в жіночому футболі»


25.12.19  1131
Андрій Павелко, жіночий футбол, УАФ, женский футбол, президент, ліцензування клубів, Вища ліга, футбол дівчата, дівочий футбол
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко розповів про зміни в українському футболі. Павелко заявив, що із сезону 2021/2022 клуби отримуватимуть ліцензію за умови, що в їхній структурі буде жіноча або дівоча команда.

У розвитку футболу в країні ми не тупцюємо на місці. Зараз ми, наприклад, плануємо справжню революцію в жіночому футболі. Ми впритул підійшли до ухвалення рішення, відповідно до якого починаючи із сезону-2021/2022 професіональні клуби отримуватимуть ліцензію за умови, що в їхній структурі буде жіноча або дівоча команда.

У світі вже нерідкі випадки, коли на матчах жіночих команд збирається по 40-50 тисяч глядачів. І хоча наш жіночий футбол і футзал має певні успіхи, потенціал у цього напряму футболу дуже великий! Окрім цього, на нас чекає й реформування турніру U-21, системи змагань у ДЮФЛ.

Системна робота дає свої результати. Тому я вдячний усім, хто розвиває український футбол, вкладає в нього не тільки кошти, а й серце й душу! Це президенти професіональних клубів, меценати, що не можуть жити без футболу…




Стаття:

Андрій Павелко: «Плануємо справжню революцію в жіночому футболі»


Теги:УАФ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz