Це сталося - Реал Мадрид створює жіночу команду!


22.06.19  871
жіночий футбольний клуб Реал Мадрид, женский клуб Реал Мадрид, Real Madrid femenino, ЖФК, Liga Iberdrola, Іспанія, гранд, Галактикос, Флорентино Перес
Мадридський «Реал» створить жіночу футбольну команду, повідомляє El Mundo.

Президент
«галактікос» Флорентіно Перес заявив, що перемовини тривали довгі місяці. І ось, наступного тижня відбудеться злиття «Реала» з клубом «Тейкон» (на фото), який за підсумками минулого сезону завоював путівку до вищого дивізіону чемпіонату Іспанії. Операція оцінюється в 300 тисяч євро. «Вершкові» займуть місце «Тейкона» в жіночій першості країни і почнуть виступ в наступному сезоні La Liga Iberdrola.

Відзначається, що більшість футболісток «Тейкона» збережуть місця в команді. «Реал» також має намір перекупити провідних гравців інших клубів. На даний момент в жіночому чемпіонаті виступають 16 команд, серед яких «Барселона», «Атлетіко», «Валенсія», «Севілья», «Реал Сосьєдад», «Еспаньол», «Бетіс» і «Леванте».

«Реал» існує з 1902 року. Мадридці вперше в історії створять жіночу команду.
жіночий футбольний клуб Реал Мадрид, женский клуб Реал Мадрид, Real Madrid femenino, ЖФК, Liga Iberdrola, Іспанія, гранд, Галактикос, Флорентино Перес
Нагадаємо, що у березні місяці Британський журналіст Едріан Дарем заявив, що мадридський "Реал" потрібно виключити з Ліги Чемпіонів у наступному сезоні з причини відсутності у "королівського" клубу жіночої команди.

"На матчі жіночого чемпіонату Іспанії між "Атлетіко" і "Барселоною" були присутні понад 60 тисяч глядачів. Це показує, наскільки серйозно в Мадриді ставляться до жіночого футболу. Не дивлячись на це, один з найбільших клубів світу, мадридський "Реал", продовжує ігнорувати його. Кожен клуб АПЛ має жіночу команду, а вони чомусь ні. Вирішити цю проблему можна наступним чином - виключити "Реал" з Ліги Чемпіонів у наступному сезоні. Мені здається, це єдиний спосіб змусити їх звернути увагу на те, що важливо. Для "Реала" не мати жіночої команди абсолютно неприпустимо", - цитує журналіста talkSPORT.



Стаття:

Це сталося - Реал Мадрид створює жіночу команду!


Теги:ФІФА, УЄФА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz