Чемпіонату України Ю-15. Вища ліга: підсумки групового етапу


12.09.19  914
Ю-15, Очаків, футбол среди девочек, женский футбол, Чемпіонат України серед дівчат, до 15 років, дівочий футбол, футбол девочки, Вища ліга, УАФ
(Федерації футболу Миколаївської області): У середу, 11 вересня, в Очакові пройшли ігри третього ігрового дня Вищої ліги Чемпіонату України серед дівчаток до 15 років.

Завершальний день групового етапу відкривав поєдинок між збірною Житомирської області та командою «Ліцей» з міста Костопіль Рівненської області.

Збірна Житомирської області - «Ліцей» - 0:3 (0:2)
Голи: В. Лавренюк (2, 41), В. Кравчук (4).

«Ліцей» зі стартовим свистком кинувся на ворота суперника і вже на другій хвилині поєдинку відкрив рахунок. Після подачі кутового Вікторія Лавренюк направила м'яч у ворота житомирської команди, воротар його відбила, але невдало, снаряд влучив у сітку. Через дві хвилини пішла наступна атака і другий гол. Швидкий ривок двох нападників «Ліцею», за якими не встигли захисниці, і Вікторія Кравчук відправляє м'яч повз воротаря. Забивши два швидкі м'ячі, «Ліцей» на куражі продовжив пресингувати суперниць, однак і футболістки збірної Житомирської області відступати не збиралися. Команда захищалася всім складом, а під кінець тайму і зовсім перевела гру до протилежних воріт.

Другу половину гри «Ліцей» знову почав першим номером. Житомирська команда грала від захисту, ловивши суперниць на контратаках. На 41 хвилині поєдинку за порушення проти гравця «Ліцею» арбітр матчу призначає штрафний у бік воріт житомирянок. Виконувати стандарт взялася Вікторія Лавренюк - забивши другий гол за свою команду. 3:0 - з таким рахунком і завершилася зустріч команд.

Тренер команди «Ліцей» Олена Руда поділилася враженнями про чемпіонат:

«В цілому, команда могла виконати більше. У нас спочатку була інша задача - вийти з першого місця. Не виконали, але поки задоволені тим, що маємо. Завтра у нас буде боротьба за третє місце, ставимо задачу тільки перемога. Організацією турніру, в принципі, задоволені: з ранку гри, після - море. Серед учасників багато перспективних футболісток, але головне, що очі у них горять».
Ю-15, Очаків, футбол среди девочек, женский футбол, Чемпіонат України серед дівчат, до 15 років, дівочий футбол, футбол девочки, Вища ліга, УАФ
Далі на поле вийшли волинський «Ладомир» та збірна Миколаївської області.

«Ладомир» - збірна Миколаївської області - 2:0 (1:0)
Голи: Д. Семків (19), С. Кисляк (26).

Збірна Миколаївської області зайняла атакуючу позицію, граючи першим номером. Зі стартових хвилин дівчата створили декілька гострих виходів до воріт, проте забити не вийшло. «Ладомир» лише пару раз зміг підійти до миколаївських володінь. До кінця поєдинку збірна Миколаївської області послабила боротьбу, і суперницям знову вдалося вийти в контратаку. Після серії ударів по миколаївським воротам «Ладомиру» все ж вдалося пробити голкіпера: Даяна Семків відправила м'яч у порожні ворота.

У другому таймі команди продовжували боротьбу, обмінюючись атаками і ударами по воротах, проте всі вони пролітали повз. Поки на 26 хвилині гри помилкої захисниці збірної Миколаївської області не дозволила Софії Кисляк вийти на зустріч з голкіпером і забити другий м'яч.

Тренер збірної Миколаївської області Володимир Єфімако прокоментував зустріч:

«Суперник сьогодні у нас був сильний, незважаючи на це - не дали йому створити багато моментів біля наших воріт. Голи вийшли із-за двох наших явних помилок в обороні. Створювали моменти, не поступалися по грі. Головне, дівчатка отримали корисний досві ».

Фінальна частина змагань пройде у четвер, 12 вересня. За підсумками групового етапу за перше місце поборються збірна Вінницької області та «Ладомир». Бронзові медалі розіграють збірна Одеської області і «Ліцей». Після матчів відбудеться урочисте нагородження команд-переможців.

Результати матчів другого ігрового дня (10 вересня):

Збірна Одеської області - збірна Вінницької області - 0:2 (0:1)
Голи: А. Яськова (22, 28).

«Ліцей» - «Ладомир» - 0:4 (0:0)
Голи: С. Кисляк (30, 32), Д. Семків (45), В. Радіонова (50).

Збірна Житомирської області - збірна Миколаївської області - 0:4 (0:2)
Голи: В. Сижук (7), А. Череднгіченко (8), І. Глущенко (35, 37).

Ю-15, Очаків, футбол среди девочек, женский футбол, Чемпіонат України серед дівчат, до 15 років, дівочий футбол, футбол девочки, Вища ліга, УАФ

Стаття:

Чемпіонату України Ю-15. Вища ліга: підсумки групового етапу



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz