Дівоча збірна України WU-15: плани на 2019 рік


26.01.19  1253
ФФУ, МиЗбірна, Збірна Ю-15, тренер жіночих збірних, футбол збірна, женский футбол тренер, Сергій Сапронов, женская сборная, сборная Ю-15, ЖФК, футбол
Дівоча збірна України WU-15 у поточному році збереться двічі — у травні та вересні.

Наймолодша українська дівоча збірна у 2019 році вперше збереться в повному складі у травні. З 26 до 31 травня у команди запланований навчально-тренувальний збір та контрольні поєдинки, суперники яких будуть відомі ближче до початку заходу.

Наступний етап підготовки пройде вже з 5 до 10 вересня. Збірна, яку очолює Сергій Сапронов, збереться на черговий збір, у рамках якого українки вирушать до Білорусі і зіграють два міжнародних матчі проти одноліток з цієї країни.

Нагадаємо, що в жовтні 2018 року збірна України вже зустрічалася зі збірною Білорусі у Вишневому (Київська область), зігравши також два матчі. Перший поєдинок завершився перемогою українок - 3:2, а ось у другому матчі переможця команди не виявили - 1:1.

Окрім цього, у воротарів та кандидатів до складу дівочої збірної України WU-15 у цьому році заплановано два навчально-тренувальних збори серед голкіперів усіх національних збірних, які відбудуться у лютому та червні місяцях.


Стаття:

Дівоча збірна України WU-15: плани на 2019 рік



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz