Дівоча збірна України WU-17: плани на 2020 рік


19.01.20  1247
УАФ, МиЗбірна, Збірна Ю-17, тренер жіночих збірних, жіночий футбол, футбол збірна, женский футбол тренер, Сергій Сапронов
У новому році дівоча збірна України WU-17 уперше збереться наприкінці лютого. Із 22-го по 29-е число триватиме тренувальний збір, у рамках якого заплановано проведення двох товариських матчів. Наразі перемовини тривають.

Ця робота буде присвячена підготовці до еліт-раунду відбору Євро-2020 (WU-17), який проходитиме в Норвегії 23—29 березня. Там суперниками підопічних Сергія Сапронова, окрім господарок, будуть команди Чехії та Польщі. Збір напередодні вильоту до Норвегії розпочнеться 16 березня.
23 березня українки зустрінуться зі своїми норвезькими однолітками, 26-го проведуть поєдинок із Чехією, а 29-го — з Польщею. До фінального турніру, який проходитиме у Швеції з 10-го по 22 травня, потраплять переможці груп.

А вже восени українські дівчата вийдуть на старт Євро-2021 (WU-17), кваліфікаційний раунд якого відбудеться 28 вересня—4 жовтня в Естонії. Там разом із господарками й українками за вихід до еліт-раунду будуть змагатися також команди Франції та Ісландії. Зберуться разом українські дівчата 21 вересня.

У рамках підготовки до цих змагань у збірної WU-17 запланована участь у двох подіях. Із 9-го по 15 травня синьо-жовті гратимуть на Турнірі розвитку УЄФА у Фінляндії (збір розпочнеться 4 травня). Суперниками, окрім господірів поля, стануть збірні Австрії та Боснії і Герцеговини.
А з 22-го по 29 серпня пройде ще один етап підготовки, протягом якого відбудеться виїзд до Латвії на два товариські матчі зі збірною господарів.

Додамо, що воротарі цього колективу, як і голкіпери всіх інших українських жіночих збірних, проведуть два тренувальні збори, один з яких проходитиме з 1-го по 7 лютого, а другий — із 24-го по 30 червня.
УАФ, МиЗбірна, Збірна Ю-17, тренер жіночих збірних, жіночий футбол, футбол збірна, женский футбол тренер, Сергій Сапронов
Також дивіться. Майбутнє українського жіночого футболу: Надія Іванченко.
Футболістка дівочої збірної України WU-17 і клубу «Ладомир» (Володимир-Волинський).
Молода футболістка розповіла про прихід у футбол, ставлення батьків, мотивацію, тиск родини, першу професійну команду, скільки заробляють футболістки, хто є її кумиром, ПФК Львів, заняття футзалом, свої цілі та мрії.



Стаття:

Дівоча збірна України WU-17: плани на 2020 рік



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz