Футбол об’єднує #HEFORSHE


09.03.20  737
Андрій Павелко, жіночий футбол, УАФ, женский футбол, президент, ліцензування клубів, Вища ліга, футбол дівчата, дівочий футбол, HEFORSHE

Колектив УАФ і президент асоціації Андрій Павелко привітали жінок зі святом весни, знявши відео із хештегом #heforshe.


"Хтось каже, що футбол – це не жіночий вид спорту. Але це лише банальний стереотип. Тільки в Будинку футболу працює 56 прекрасних спеціалістів-жінок. Крім того УАФ опікується чотирма жіночими збірними. В Україні є 179 жіночих клубів, академій та шкіл, в яких грає 6 247 футболісток. В нас є 66 тренерів жінок та 46 представниць суддівського корпусу.

Загалом в Україні в професійному футболі задіяні 9404 жінки. Віримо, що завдяки затвердженій УАФ стратегії розвитку жіночого футболу невдовзі ми побачимо на полях ще більше дівчат. Сприятиме цьому і поява протягом останніх років чималої кількості нових полів та майданчиків. Впевнений, що це позитивно впливатиме і на розвиток жіночого футбол в цілому, і на успіхи жіночих збірних зокрема.

В нашій великій футбольній родині, як і в будь якій українській сім’ї, ми, чоловіки, повинні розуміти, оберігати та підтримувати наших жінок і завжди допомагати їм. Саме тому напередодні свята весни, ми разом з чоловічим колективом УАФ приєдналися до руху ООН солідарності жінок за гендерну рівність #HEFORSHE . Футбол об’єднує!", - написав Андрій Павелко на свої сторінці у фейсбук.



Стаття:

Футбол об’єднує #HEFORSHE


Теги:УАФ, відео

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz