Гарячі тренувальні будні та батл наостанок. Підсумки НТЗ воротарів збірних.


03.07.17  1435
Воротарі жіночих збірних України з футболу
В українському жіночому футболі розпочалося літнє міжсезоння, яке невздовзі перейде в активний підготовчий період до старту нового сезону, і не тільки в національному чемпіонаті, а і на євроарені.

Останній день червня ознаменувався завершенням недільного тренувального циклу у воротарів жіночих національних збірних. Одразу можна сказати, що робота була проведена колосальна. Для майбутнього нашого покоління дівчат було подано вдосталь інформації, як практичної, так і теоретичної.

Як і зазвичай, учасники збору були поділені на дві групи - "старші" і "молодші", які працювали за одною програмою, але відповідно з різним навантаженням і елементами складності. Триразове тренування (два практичних і одне теоретичне) на першому етапі доволі суттєво відобразилося на фізичному стані збірниць, але треба віддати належне: дівчата із завзяттям працювали і єдиним колективом долали всі труднощі.   

Нагадаємо, що на цьому зборі демонстрували свою майстерність і здобували досвід 16 голкіперів: Ірина Зварич («Звєзда-2005», Росія), Карина Говорунова («Легенда-ШВСМ», Чернігів), Дарина Бондарчук, Ірина Славич (обидві – «Жилобуд-2», Харків), Ірина Саніна («Житлобуд-1», Харків), Яна Глух, Анна Велич (обидві - «Ладомир», Володимир-Волинський), Ольга Рябовіл (ЖФК «Пантери», Умань), Марія Денищич, Анастасія Дука (обидві - «Родина-Ліцей», Костопіль), Яна Тріщук («Надвірняночка», Надвірна), Анна-Марія Крищишин («Карпати», Львів), Олександра Темник (ВО ДЮСШ, Вінниця), Ілона Коваленко («Юність», Чернігів), Валерія Лакуста (ДЮСШ, Бердичів), Марія Коваль (ДЮСШ, Локачі, Волинська обл.).
 
Кульмінацією цього збору став традиційний "батл воротарів", на який з нетерпінням очікували старші футболістки і з деякою насторогою менші колеги, для яких це було вперше. До слова, протистояння один на один, на одному майданчику в 20 метрів з лініями обмежень та головним завданням - протягом 1 хвилини здобути перемогу над своїм суперником. 

28 батлів серед старших та 21 дуель серед молоді завершилися з такими показниками: 

СТАРШІ
1 місце - Ірина САНІНА - 19 очок (18-5)
2 місце - Дарина БОНДАРЧУК - 14 очок (9-5)
3 місце - Марія ДЕНИЩИЧ - 11 очок (8-9)
4 місце - Яна ГЛУХ - 10 очок (11-10)
5 місце - Ірина СЛАВИЧ - 9 очок (10-10)
6 місце - Карина ГОВОРУНОВА - 6 очок (9-13)
7 місце - Яна ТРІЩУК - 3 очки (9-15)
8 місце - Ольга РЯБОВІЛ - 2 очки (3-12)

МЕНШІ
1 місце - Олександра ТЕМНИК - 15 очок (11-5)
2 місце - Анна-Марія КРИЩИШИН - 13 очок (10-9)
3 місце - Анастасія ДУКА - 10 очок (12-8)
4 місце - Анна ВЕЛИЧ - 9 очок (7-5)
5 місце - Марія КОВАЛЬ - 9 очок (4-9)
6 місце - Ілона КОВАЛЕНКО - 3 очки (6-10)
7 місце - Валерія ЛАКУСТА - 2 очки (4-14)
 
ВІДЕОЗВІТ: 

ФОТОМИТТЄВОСТІ: 

Copyright © 2017 womensfootball.com



Стаття:

Гарячі тренувальні будні та батл наостанок. Підсумки НТЗ воротарів збірних.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz