Ія Андрущак: «Це велике свято для усієї жіночої футбольної спільноти»


08.12.17  1098
ІЯ Андрущак, ФК Жилстрой-1, Харьків, гравець національної жіночої збірної, амбасадор, Ambassador: Іya Andruschak, Шлях До Києва, Road To Kyiv, UWCL, Андрій Шевченко
Гравець жіночої збірної України Ія Андрущак та наставник національної команди Андрій Шевченко стали амбасадорами фінальних матчів головного клубного турніру Європи, вирішальні поєдинки якого прийматиме Київ у травні 2018 року.

Наприкінці травня в столиці України відбудуться фінали жіночої та чоловічої Ліги чемпіонів: 24-го на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського дві найсильніші жіночі команди Європи визначать переможця, а 26-го на НСК «Олімпійський» стане відоме ім’я чемпіона ЛЧ сезону 2017/18 серед чоловічих команд.

УЄФА обрав двох амбасадорів фіналів Ліги чемпіонів: Ія Андрущак та Андрій Шевченко стануть офіційними «обличчями» найочікуванішого футбольного заходу серед європейських клубних команд - «Києва-2018»!

Ія Андрущак – гравець національної збірної України, яка неодноразово брала участь у баталіях жіночої Ліги чемпіонів. Півзахисник «синьо-жовтих» виступала за чернігівську «Легенду» та харківський «Житлобуд-1», сумарно забивши два голи в дев’яти єврокубкових поєдинках.

«Безумовно, я дуже рада, що саме мені випала честь представляти увесь жіночий український футбол і бути амбасадором фіналу жіночої Ліги чемпіонів. Це велике свято для усієї жіночої футбольної спільноти. Я запрошую усіх, хто любить футбол! Не тільки жінок, але й чоловіків, хлопців, щоб вони підтримали команди, які зійдуться у фіналі змагань», - зазначила Ія Андрущак.

ІЯ Андрущак, ФК Жилстрой-1, Харьків, гравець національної жіночої збірної, амбасадор, Ambassador: Іya Andruschak, Шлях До Києва, Road To Kyiv, UWCLАндрій Шевченко – найкращий бомбардир національної збірної команди України в історії її виступів, перший українець, який у складі італійського «Мілану» виграв Лігу чемпіонів у 2003 році. Крім того, форвард тричі ставав найкращим бомбардиром турніру. Наставник національної команди шість разів визнавався найкращим футболістом України. З 15 липня 2016 року Андрій Шевченко очолює збірну України.

«Для мене велика честь бути амбасадором УЄФА на фіналі Ліги Чемпіонів 2017/18 років. Неймовірно важливий і сам турнір, виграти який було моєю мрією, і ця мрія здійснилася. Це і моє рідне місто Київ, яке вперше прийматиме вирішальний матч головного клубного турніру Європи. Це і сам стадіон, на якому я розпочав і завершив кар'єру гравця. Я переконаний, що український фінал Ліги Чемпіонів буде незабутнім для всіх його учасників та глядачів і стане чудовою рекламою прогресу нашої країни», – сказав Андрій Шевченко.
За матеріалами ФФУ


Стаття:

Ія Андрущак: «Це велике свято для усієї жіночої футбольної спільноти»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz