Кропивницькі журналісти зіграли з жіночою футбольною командою «Багіра»


21.01.18  1033
ЖФК Багіра, Кропивницький, Женский футбол Кировоград, Алексей Стрельцов, АЖФКО, дівочий футбол
Кропивницькі журналісти довели, що вміють не лише виконувати свою роботу, але і доволі непогано грають у футбол.

Це показав товариський футзальний матч між жіночою командою "Багіра"та збірною журналістів обласного центру, який відбувся 20 січня у залі комплексу "Енерго-спорт". Олексію Стрельцову - головному тренеру нашої жіночої команди, голові асоціації жіночого футболу області, він був необхідним для ігрової практики його вихованок та популяризації жіночого футболу в Кропивницькому. Тож спільно з керівником асоціації спортивних журналістів Кіровоградщини Юрієм Ілючеком, було організовано товариський матч.

ЖФК Багіра, Кропивницький, Женский футбол Кировоград, Алексей Стрельцов, АЖФКО, дівочий футболПротягом кількох днів було сформовано команду з 12 бажаючих. Завдяки сприянню директора комплексної ДЮСШ N2 В'ячеслава Гурського, у переддень матчу журналісти провели спільне тренування, а в суботу вийшли на ігровий майданчик.

Формат поєдинку передбачав два тайми по 25 хвилин. Сам матч завершився з рахунком 9:2 на користь журналістів. Чотири м’ячі у ворота дівчат забив спортивний оглядач сайту "Спортрепортер" Ігор Ілючек, двічі відзначився журналіст сайту "Спортревю New" Віталій Журак, гол на рахунку Андрія Мороза, пердставника прес-служби обласної федерації баскетболу та клубу "Золотой вєк", восьмий гол на свій рахунок записав телеведучий обласної філії суспільного мовлення Павло Іванов, а остаточний рахунок встановив редактор інформаційного порталу "Гречка" Валерій Лебідь. У дівчат перший гол на рахунку Яни Замуренко. Вдруге футболістки "Багіри" забили з пенальті, який реалізувала Тетяна Щербина.

ЖФК Багіра, Кропивницький, Женский футбол Кировоград, Алексей Стрельцов, АЖФКО, дівочий футболТа результат в цій зустрічі не головне, для жіночого футбольного клубу "Багіра", який існує лише декілька років, а в 2017-му дебютував у Першій футбольній лізі жіночого чемпіонату України, це добра нагода отримати ігрову практику, позмагатися з чоловіками, перевірити свої функціональні кондиції.

Місцеві журналісти ж уперше за багато років зібралися разом на одному майданчику, відчули змагальний дух, отримали позитивні емоції. Після матчу одностайно було вирішено продовжити грати цим складом, регулярно збиратися для гри у футбол і футзал. Тож ймовірно, найближчим часом буде сформовано аматорський колектив із місцевих представників засобів масової інформації.
Фото: Павло Волошин
Інформаційний портал Кіровоградщини - Гречка


Стаття:

Кропивницькі журналісти зіграли з жіночою футбольною командою «Багіра»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz