«Легенда-ШВСМ» - срібний призер Всеукраїнських зимових змагань 2018


24.02.18  984
футбол Львів, Всеукраїнські зимові змагання, жіночий футбол України, ФФУ, Асоціація, женский футбол, футбол серед жінок, Легенда-ШВСМ, Чернігів, Михайлюк Марія
23 лютого 2018 року
під егідою Всеукраїнської Асоціації жіночого футболу у місті Вінники завершилися VII Всеукраїнські зимові змагання з футболу серед жіночих команд. У цьому турнірі брали участь і два представники Чернігівщини – чернігівська «Легенда – ШВСМ» та «Єдність» із Плисок. І якщо плисківчанки завершували свої виступи на цих змаганнях матчем лише за 9-10 місця, в якому впевнено перемогли столичний «Атекс» з рахунком 5:1, то більш досвідчена «Легенда – ШВСМ» напередодні оформила вихід до фіналу традиційного турніру. У півфіналі чернігівські дівчата за тотальної переваги переграли уманських «Пантер» із рахунком 3:0. Двічі в цьому матчі відзначилась Марія Михайлюк та одного разу Натія Панцулая.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимові змагання 2018: Легенда-ШВСМ та Житлобуд-2 у фіналі!

У фіналі команді з Чернігова протистояв минулорічний чемпіон країни – харківський «Житлобуд–2», який у півфінальному двобої в серії післяматчевих пенальті виборов місце у головному матчі змагань, перемігши своїх землячок із команди «Житлобуд–1».
Фінальне протистояння відзначилось непоступливістю команд-суперниць. На полі було багато боротьби, проте захисники та голкіпери обох команд вміло справлялися з атаками супротивників. Доля зимового чемпіонства вирішувалася в серії післяматчевих «одинадцятиметрових». І в цій лотереї фортуна знову, як і в півфіналі, була на боці харків’янок, які перемогли з рахунком 6:5, таким чином удруге в історії змагань ставши переможцями Зимового чемпіонату, а чернігівська «Легенда – ШВСМ» також вдруге стала «срібними» призерами турніру.
© Чeline | cheline.com.ua
фото Павла Кубанова ФФУ
ФІНАЛ
«ЛЕГЕНДА-ШВСМ» Чернігів - «ЖИТЛОБУД-2» Харків - 0:0 п.п. 5:6
Післяматчеві пенальті: Полухіна, Панцулая, Соломаха, Єрьоменко, Лашко, Куніна (-) - Подольська, Рижова, Василюк, Ходирєва, Калініна, Скориніна

ЛЕГЕНДА: Говорунова - Полухіна, Панцулая, Соломаха, Деркач, Єрьоменко, Перевізник, Лашко, Куніна, Лимар, Михайлюк
Запасні: Діхтяр - Салай, Коча, Семиженко, Гриценок, Кавацюк, Погрібняк
Тренер: Володимир КУЛИК

ЖИТЛОБУД-2: Бондарчук - Корсун, Подольська, Рижова, Василюк, Ходирєва, Китаєва (Кумеда 70+1), Андрухів, Полюхович (Скориніна 48), Дятел (Головач 30)
Запасні: Крищишин - Мохнач, Кравчук, Тян
Тренер: Наталія ЗІНЧЕНКО

Арбітри:Усова К. - Волощук А., Голіяк І. - Вакулко І.
Спостерігач арбітражу: Овчар М.
ПОПЕРЕДЖЕННЯ:
Лашко11, Деркач 21 - Андрухів 26


Стаття:

«Легенда-ШВСМ» - срібний призер Всеукраїнських зимових змагань 2018



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz