«Ліцей» та «Ладомир» стартували з перемог в Очакові


12.09.19  712
Ю-15, Очаків, футбол среди девочек, женский футбол, Чемпіонат України серед дівчат, до 15 років, 1 ліга, дівочий футбол, футбол девочки, Вища ліга, УАФ
(Николаевские Известия, izvestia.nikolaev.ua) На Миколаївщині 9 вересня стартували ігри Вищої ліги Чемпіонату України серед дівочих команд WU-15, які проходять на стадіоні «Артанія» в місті Очаків. Від участі в змаганнях відмовилися команди «Пантери» (м Умань, Черкаська область) та «Юність» (м.Чернігів), тому склад груп тепер виглядає таким чином:

Група «А»: Збірна Вінницької області, Збірна Одеської області
Група «Б»: «Ладомир», Збірна Миколаївської області, «Ліцей», Збірна Житомирської області

У перший день змагань в боротьбу вступили команди-учасниці групи «Б». Відкрив чемпіонат поєдинок між командами «Ладомир» (м Володимир-Волинський, Волинська область) та збірної Житомирської області.

«Ладомир» — збірна Житомирської області - 4:0 (2:0)
Голи: Д. Семків (3, 47), А. Довганик (6), Кисляк (39).

Початок матчу пройшов на половині поля збірної Житомирської області. «Ладомир» відразу почав пресингувати суперника і логічно, що саме гравцям цієї команди вдалося першими відкрити рахунок в поєдинку. Це сталося вже через три хвилини після стартового свистка. Автором забитого м'яча стала Даяна Семків. А ще через три хвилини Анастасія Довганик, залишившись без опіки, вирвалася до воріт опонента і подвоїла перевагу своєї команди. На 12 хвилині «Ладомир» мав ще одну чудову нагоду збільшувати відрив: голкіпер збірної Житомирської області за межами штрафного майданчика перервала атаку суперниць, за що і отримала жовту картку і небезпечний штрафний в бік своїх воріт. Однак сама ж цю небезпеку і ліквідувала, перевівши м'яч на штангу після потужного удару. На останні п'ять хвилин гра розтягнулася на все поле, збірна Житомирської області завдала кілька ударів по воротах «Ладомира», однак особливою гостротою вони не відрізнялися. На другий тайм номінальні гості вийшли більш впевнено. Команда частіше підходила до воріт суперниць, але забити житомирянка так і не вдалося. У той час як «Ладомир» ще двічі відзначився у воротах опонента.
Ю-15, Очаків, футбол среди девочек, женский футбол, Чемпіонат України серед дівчат, до 15 років, 1 ліга, дівочий футбол, футбол девочки, Вища ліга, УАФ
У другому матчі стартового дня змагань зустрілися команди збірної Миколаївської області та «Ліцей» (м Костопіль, Рівненська область).

Збірна Миколаївської області — «Ліцей» - 0:1 (0:1)
Голи: В. Лавренюк (11).

Гра проходила на рівних з невеликою територіальною перевагою господарів поля. Багато сил суперниці віддавали боротьбі за м'яч, яка велася в основному в центрі поля. Гравцям збірної Миколаївської області частіше вдавалося пресингувати протилежні ворота, проте нічого небезпечного створити не виходило. В середині першого тайму «Ліцей» проривався до воріт суперниць, Руслана Левченко ціною порушення правил запобігла атаку, за що арбітр матчу «нагородив» її жовтою карткою і призначив штрафний удар. Позиція нічого небезпечного не віщувала, проте сильний і точний удар Вікторії Лавренюк «знайшов» кут воріт. З мінімальною перевагою гостей команди пішли на перерву. У другій половині матчу гра оборотів не зменшила. Футболістки все так само жорстко і самовіддано боролися за кожен м'яч. Збірна Миколаївської області змогла створити кілька хороших гольових моментів, проте довести їх до забитого м'яча не вдалося.

«Вважаю, по грі не поступилися, навіть мали перевагу в створених моментах, але все вирішив один точний постріл суперника зі штрафного. Настроєм і віддачею дівчат можна залишитися задоволеним. Зробимо висновки і будемо рухатися далі », — прокоментував гру своїх підопічних тренер збірної Миколаївської області Володимир Ефімако.



Стаття:

«Ліцей» та «Ладомир» стартували з перемог в Очакові



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz