Ліон - Барселона: де дивитися фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА 2019?


17.05.19  910
Фінал Будапешт 2019, ліга чемпіонів, жіноча збірна, женский футбол, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL, Groupama Aréna
Фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА пройде 18 травня в Будапешті (Угорщина). За матчем між "Барселоною" і "Ліоном", які зустрінуться на стадіоні "Гроупама Арена" ("Ференцварош") о 19:00 за київським часом (18:00СЕТ), можна буде спостерігати по всьому світу.

Де дивитися: список офіційних мовників (можуть бути зміни)

1. Офіційний ютюб UEFA.tv - »»ДИВИТИСЯ

2. Канала M4 Sport HU - »»ДИВИТИСЯ

Цікаві факти фіналу:
  • "Ліон" зіграє у фіналі Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок в восьмий раз за 10 років, тоді як "Барселона" стала першим представником іспанської першості, що дістався до вирішального матчу.
  • "Ліон": Французькому клубу належить рекорд по кількості перемог (5), поспіль (3) і участі у фінальних матчах (8) жіночої Ліги чемпіонів. 
  • "Барселона": перший представник з чемпіоната Іспанії в фіналі жіночого єврокубка. Раніше до вирішального поєдинка добиралися клуби з Німеччини, Франції, Швеції, Англії, Росії і Данії.
  • Сара Буадді, Венді Ренар і Ежені Ле Соммі брали участь у всіх п'яти переможних фіналах "Ліона", і це рекорд турніру.
  • Буадді і Ренар зіграли у всіх семи фіналах "Ліона". Найчастіше в фіналах не грав ніхто.
  • Ренар готується провести свій 82-й матч в турнірі і перевершити рекорд Каміль Абілі. Саки Кумагаі, на рахунку якої 49 матчів, може стати першою азіаткою, якій підкориться відмітка в півсотню, і всього лише третьою неєвропейською футболісткою після Ширлі Крус-Траньї і Марти.
  • Ле Сомме забила за "Ліон" 42 м'ячі в Лізі чемпіонів і на один гол відстає від рекорду Абілі за кількістю голів в єврокубках за один клуб.
  • Уродженка Будапешта Дженіфер Марожан виграла турнір в 2015-му з "Франкфуртом", а в 2017 і 2018 роках повторила успіх в складі "Ліону".
  • "Барселона" - 13-й учасник фіналу жіночої Ліги чемпіонів.
  • "Барса" і її воротар Сандра Паньос не пропускає в турнірі на протязі вже семи матчів. В цілому їх суха серія триває вже 660 хвилин і почалася після поразки від казахстанського "БІІК-Казигурт" - 3:0. За цей час каталонок забили суперницям 17 м'ячів.
  • "Ліон" і "Барселона" вже забезпечили собі участь в наступному розіграші жіночої Ліги чемпіонів.

Фінал Ліги чемпіонів УЄФА 2019 "Барселона" - "Ліон" відбудеться 18 травня о 19:00 за київським часом

Фінал Будапешт 2019, ліга чемпіонів, жіноча збірна, женский футбол, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL, Groupama Aréna

Стаття:

Ліон - Барселона: де дивитися фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА 2019?



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz