Марія Денищич: «Гарний воротар - 90% роботи і лише 10% таланту»


16.02.18  1187
ФФУ, МиЗбірна, Воротарі, збір воротарів, жіночі збірні, воротар, НТЗ, жіночі збірні воротарі, женский футбол, Марія Денищич
09 лютого 2018 року у місті Славутич Київської області завершився навчально-тренувальний збір воротарів жіночих збірних України з футболу.
Однією з учасниць збору була гравець футбольного клубу
«Родина-Ліцей» Костопіль та молодіжної збірної України WU-19 Марія Денищич.

- Нещодавно завершився навчально-тренувальний збір воротарів жіночих збірних. Які емоціі та враження після цієї події??

- Перш за все, хочу подякувати всім, хто долучився до підготовки і проведення цього збору. Я вже не вперше отримую виклик і хочу сказати, що кожен збір воротарів завжди приносить велику користь, як для юних голкіперів, так і для досвідчених гравців. Незважаючи на виснажливу роботу, емоції після тренування завжди позитивні, особливо, коли ти сама відчуваєш і помічаєш певний результат. Сподіваюся, що набутий досвід надасть впевненості дівчатам напередодні старту нового ігрового футбольного року. 

- Як ти взагалі розпочала займатися футболом і чому обрала
позицію воротаря?

- Як і багато інших дівчат, футболом я почала займатись разом з хлопцями у шкільній секції футболу у рідному містечку Деражне Рівненської області. Доля звела мене з жіночим футболом саме після участі в одному з турнірів, де мене і помітив тренер Костопільського ліцею-інтернату. Довго не роздумуючи, я переїхала до них на навчання, і саме тут розпочалася моя футбольна кар'єра.
Що стусується позиції воротаря, то скажу вам так, що захищати ворота від загрози мені було набагато цікавіше. А той, хто буде забивати голи, обов'язково знайдеться )).

- Що ти побажаєш юним футболісткам, які в майбутньму хочуть стати гарними воротарями!?

- Для початку, майбутнім футболісткам треба поставити собі ціль, до якої вони хочуть рухатися. А ще потрібно розуміти, що попереду буде важка і кропітка робота. А ось, щоб досягти успіху, усім потрібно бути наполегливими, цілеспрямованими та працелюбними. Як казав мені тренер:"Гарний воротар - це 90% роботи і лише 10% таланту". Тож потрібно дуже багато над собою працювати і не тільки на тренуваннях своє команди, а й індивідуально. І вірьте, у вас все вийде!



©2018 / Фото / womensfootball.com.ua


Стаття:

Марія Денищич: «Гарний воротар - 90% роботи і лише 10% таланту»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz