Міжсезоння: літо - час для жіночого футболу на піску


17.06.19  980
пляжний футбол, Чемпіонат України сереж жінок, АПФУ, Women's Beach Soccer, женский футбол пляжный, ЖФК, Чемпионат Украины, Францескевич, ОдесаВ Одесі пройде третій за ліком Чемпіонат України з пляжного футболу серед жіночих команд.
Змагання прийме Центр пляжних видів спорту (14-а станція Великого Фонтану).

Як розповів «Odessa.online» виконавчий директор жіночого чемпіонату України з пляжного футболу, засновник турнірів по біч-соккер серед дівчат в Україні Леонід Францескевіч, сьогодні було прийнято остаточне рішення про проведення турніру в Центрі пляжних видів спорту, що на пляжі на 14-й станції Великого Фонтану.

«Сьогодні була досягнута домовленість з Асоціацією пляжного футболу України про продовження нашої співпраці і проведенні в Одесі вже третього чемпіонату України з пляжного футболу серед дівчат, - зізнався Леонід. - Приємно відзначити, що даний турнір стане ювілейним, десятим, для нашого міста, адже перші змагання серед дівчат я провів вже в далекому 2010 році. І якщо раніше це були дрібні турніри міського або обласного значення, то дуже швидко вони переформатувалися у всеукраїнські змагання, а з 2017 року і зовсім отримали статус офіційного чемпіонату країни ».

Як і в минулому році, жіночий чемпіонат України з пляжного футболу пройде в той же уїк-енд, в який в Одесі відбудеться розіграш Суперкубка України з футболу («Шахтар» Донецьк - «Динамо» Київ), а саме - 27-28 липня.

Набір команд офіційно оголошується відкритим. Подати заявку на участь в змаганнях можна за телефонами: 097-906-28-93, 093-368-23-53.

Переможці чемпіонату України:
2018 - 5G (Київ)
2017 - Пантери (Умань)


Стаття:

Міжсезоння: літо - час для жіночого футболу на піску



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz