На Львівщині активно популяризують дівочий футбол


23.12.17  1128
Самбір, дівчата футбол, жінки у футболі, Самбірська ДЮСШ, Петро Галушка, Львівщина, Всесвітній день футболу
З нагоди
Всесвітнього дня футболу у спортзалі Самбірської ДЮСШ відбувся турнір дівочих команд шкіл міста і району. В ньому змагалися юні футболістки міської ДЮСШ, 4-ої, 7-ої, 8-ої, 9-ої і 10-ої шкіл Самбора, а також Рудок (дві), Нового Калинова (дві), Корналович ("Рідний дім”) і Біскович.
Самбір, дівчата футбол, жінки у футболі, Самбірська ДЮСШ, Петро Галушка, Львівщина, Всесвітній день футболуПереможця у даних змаганнях не визначали, оскільки вдохновитель і організатор турніру Петро Галушка провів його для популяризіції дівочого футболу. Ото ж всі учасниці отримали Подяки, шоколадки, а команди ще й соки і печиво. Все це було придбано за рахунок людей, які розщедрилися на добру справу – Івана Романяка, Володимира Малецького, Володимира Партики, Володимира Гаврута, Андрія Бубнюка, А посприяли проведенню турніру міський і районний комітети у справах молоді і спорту (Роман Білинський і Василь Лесько), міська і районна федерації футболу ( Петро Мошуманський і Руслан Хомин).

Свято футболу продовжилось змаганнями між командами тренерів і їх вихованців-хлопців. Юні футболісти були спритніші і влучали у ворота своїх настаників частіше, за що також отримали солодкі призи.

Самбір, дівчата футбол, жінки у футболі, Самбірська ДЮСШ, Петро Галушка, Львівщина, Всесвітній день футболуПетро Галушка відзначив, що вихованки самбірського дівочого футболу вже прославили рідне місто. Діана Мущинська, наприклад, є членом збірної команди України серед дівчат 2003 р.н. А Олена Біжик і Христина Носовська вчаться в Костопольському спортивному ліцеї. А оскільки в місті є щораз більше дівчат, бажаючих займатися футболом, то вони можуть по вівторках і четвергах приходити у спортзал СШ №8.

І.Тиличко


Стаття:

На Львівщині активно популяризують дівочий футбол



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz