Огляд європейських чемпіонатів з жіночого футболу від UEFA.com


12.01.18  977
UEFA, Вища ліга, європейські чемпіонати з футболу, женский футбол Європы, жінки у футболі, огляд ТОП чемпіонатів, Європейський weekend

Жіночий футбол
стає все більш доступним і ближчим для шанувальників гри №1. Приємно, що в популяризації цього виду спорту активно виступає саме європейська футбольна асоціація УЄФА.

Президент УЄФА Александер Чеферін відзначав, що жіночий ЄВРО 2017 дав всім можливість оцінити, як прогресує жіночий футбол за останні роки.

"У футбол приходить все більше жінок і дівчаток - в якості гравців і на інші посади, - зазначив він. - Безперечно, свою велику роль відіграє і кампанія "Разом #WePlayStrong", метою якої є зробити в найближчому майбутньому футбол спортом номер один для жінок у всіх країнах Європи".

Чеферін висловив упевненість, що провідні футболістки Європи вже стали прикладами для наслідування: "Вони роблять вагомий внесок в загальну справу, оскільки на них рівняються безліч дівчаток, які мріють про футбольну славу".


Черговим подарунком для всіх вболівальників став запуск окремого розділу "Європейські чемпіонати" на сайті UEFA.com. Наразі сторінка працює в тестовому режимі і вже налічує дані з 48-ми з 55-и можливих європейських країн - членів УЄФА.
У цьому розділі відвідувачі можуть ознайомити з турнірними таблицями,
найближчими матчами команд та календарі поєдинків обраних чемпіонатів.

Для більшої доступності до цього розділу для наших відвідувачів ми розмістили цей контент і на нашому сайті в меню "ЧЕМПІОНАТИ/КУБКИ" - "ЄВРОПЕЙСЬКІ ЧЕМПІОНАТИ".
Або натискайте на банер, який розміщений на сторінках сайту в правій колонці (як на фото).
UEFA, Вища ліга, європейські чемпіонати з футболу, женский футбол Європы, жінки у футболі, огляд ТОП чемпіонатів, Європейський weekend


©2018 womensfootball.com.ua


Стаття:

Огляд європейських чемпіонатів з жіночого футболу від UEFA.com



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz