Ольга Басанська: «Незважаючи на результат, ми показали хорошу гру»


13.03.20  748
Pinatar Cup 2020, національна жіноча збірна, женский футбол, женская сборная, МиЗбірна, Pinatar Arena, Ольга Басанська, жіночий футбол
(Прес-служба ЖФК Житлобуд-1, fczh1.com): Гравчиня національної збірної України та харківського "Житлобуд-1" Ольга Басанська поділилася враженнями від виступу "жовто-блакитних" на турнірі Pinatar Cup та очікуваннями від другої частини чемпіонату України.

- Які враження від Pinatar Cup, організації турніру і рівня суперників?
- Організація була на хорошому рівні, жили в гарному готелі, тренувалися і грали на класній базі, поля в гарному стані. Турнір сподобався, команди хорошого рівня. Шотландія і Ісландія були учасниками фінальної частини чемпіонату світу у Франції і, незважаючи на результат, ми показали хорошу гру.
З такими командами можна і цікаво грати. Було б добре частіше їздити на такі турніри і грати з хорошими командами.

- Результат першого матчу вплинув на команду в моральному плані перед грою з Північною Ірландією, в якому збірна зуміла здобути велику перемогу?
- Вплинула тільки в хорошу сторону. Зібралися, тренери внесли коректування і зуміли обіграти Північну Ірландію.

- Заключний матч вийшов украй напруженим, грали проти команди з найбільшим національним рейтингом серед учасників турніру, чого все-ж таки не вистачило для перемоги над ними?
- Я думаю, ми фізично втомилися. Це, все-таки, була третя гра. Плюс ми ті дві гри грали ввечері, а сьогодні о 3 годині дня, спека. Думаю, це теж позначилося. Гра була рівною. Як мінімум, ми награли на нічию.

- Скоро "Житлобуд-1" поновить виступи у чемпіонаті та кубку України, з яким настроєм команда розпочне другу частину чемпіонату?
- З тим настроєм, щоб в кожній грі були перемоги. Це для нас зараз важливо, щоб стати чемпіонами.

Pinatar Cup 2020, національна жіноча збірна, женский футбол, женская сборная, МиЗбірна, Pinatar Arena, Ольга Басанська, жіночий футбол

Стаття:

Ольга Басанська: «Незважаючи на результат, ми показали хорошу гру»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz