Передматчева прес-конференція наставника «синьо-жовтих»


14.09.17  1026
ЗМІ, жіноча національна збірна, збірна України жінки, відбір до КС-2019, WWC2019
ФФУ, фото Юрія Мазниченка
Головний тренер національної жіночої збірної команди України Володимир Рева взяв участь у передматчевій прес-конференції напередодні старту «синьо-жовтих» у відбірковому циклі чемпіонату світу 2019 року. У п’ятницю, 15 вересня, українська команда зіграє на «Арені Львів» у Львові із командою Хорватії.
 
Про останні новини зі стану збірної
 
Усі викликані дівчата приїхали до збірної здоровими та на позитиві. Ми аналізуємо суперників і ті матчі, які вони встигли провести, і намагатимемося діяти прагматично протягом поточної кампанії. На турніри такого калібру завжди ставляться максимальні цілі та завдання. І треба пам’ятати, що нема команд, яких не можливо обіграти. Усі є живими людьми, і ми рухатимемося вперед назустріч нашим мріям.
 
Завтра ми гратимемо на своїй землі, перед рідними трибунами, а дівчата приїхали у чудовому настрої до збірної та хочуть продемонструвати якісну та результативну гру.
 
Про суперників у відборі КС-2019
 
У попередньому відборі ЧС-2017 особняком у нашій групі стояла Франція, а цього разу ми склали компанію Данії та Швеції. Що стосується Хорватії, то ця збірна в рамках підготовки до початку кваліфікації встигла провести вісім ігор. Дуже швидко прогресує збірна Угорщини, про що свідчать їх виступи у минулій кваліфікації, за підсумками якої вони фінішували вище хорваток.
 
Про вибір виконавців на майбутні матчі
 
За той час, що я пропрацював у збірній, а це 13 матчів, українська команда здобула сім перемог, три рази зіграла внічию і тричі поступилася суперникам. У нас також були поєдинки селекційного характеру, з тою ж Угорщиною, в якій ми дивилися на найближчий резерв національної команди. Але наразі ми повернулися до тієї обойми гравців, які вже «нюхали порох» великих ігор, і будемо з ними йти у бій.
 
Про «Арену Львів»
 
Хороший результат можна показати як удома, так і на виїзді. Але мене радує фактор рідних трибун, адже підтримка у Львові завжди була дуже потужною. «Арена Львів» завжди приймає нас як своїх дітей.
 
Про збірну Хорватії
 
Хорватки за останній час встигли зіграти 11 матчів. Вони досить добре підковані з точки зору теоретичної частини футболу. Також в їх грі присутня компактність, відчувається рука нового наставника. У них є великий позитивний баланс переможних ігор. Тому напередодні цього протистояння ми відчуваємо велику відповідальність. Що таке Хорватія у футбольному світі? Чоловіча збірна - завжди серед топових команд. Вважаю, що у такому футбольному середовищі жіночий футбол не може не розвиватися.

ЗМІ, жіноча національна збірна, збірна України жінки, відбір до КС-2019, WWC2019, ФУТБОЛ-2 трансляціяМатч 1 туру європейського відбору між національними жіночими збірними командами України та Хорватії буде наживо показано на телеканалі «ФУТБОЛ 2»! Протистояння розпочнеться 15 вересня о 19:00 за київським часом на львівському стадіоні «АРЕНА ЛЬВІВ».

За матеріалами ФФУ

Стаття:

Передматчева прес-конференція наставника «синьо-жовтих»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz