Перша ліга 18/19 - 3 місце: СК «Вишневе» - «Карпати» Львів - 3:1


13.06.19  761
Перша ліга, жіночий футбол України, женский футбол, ФФУ, СК Вишневе, футбол жінки, Карпати Львів, ЖФК, жіночий футбол, ФФЛО
(Федерація футболу Львівської області): У матчі за 3-тє місце фінальної частини чемпіонату Першої ліги України футболістки львівських «Карпат» поступилися на стадіоні «Україна» у Львові спортивному клубу «Вишневе» Київської області і втратили шанс поборотися за підвищення в класі.

А все розпочиналося для наших дівчат доволі непогано. Вже на 7-ій хвилині Вікторія Корнійчук вивела львів'янок уперед, реалізувавши вихід віч-на-віч із голкіперкою «Вишневого» – 0:1. Однак невдовзі «зелено-білі левиці» пропустили гол «у роздягальню» – влучним ударом із меж штрафної площі відзначилася Дарина Рудь.

У другій 45-хвилинці хороші моменти для взяття воріт мала Корнійчук, але пробивала або повз, або вище цілі. Півтори години гри завершилися мировою 1:1, тож командам довелося ще зіграти два тайми по 15 хвилин.

У першому з них Наталія Черепаня увійшла в карний майданчик й одразу завдала обвідного удару в нижній кут воріт – 2:1. У другому Анастасія Дружченко майже з кута штрафної площі закрутила в ближню «дев'ятку» – 3:1. Ані сил, ані часу, аби відігратися в наших красунь уже не було. Таким чином гості з Київщини вибороли бронзові медалі і тепер у 2-матчевому протистоянні зі «Злагодою-Дніпром-1» з'ясують, хто з них наступного сезону гратиме у Вищій лізі.

У вирішальному матчі за звання абсолютного чемпіона Першої ліги на стадіоні «Україна» маріупольська «Маріупольчанка» з рахунком 4:0 упевнено розгромила футболісток Вінницької обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Водночас колективи Маріуполя та Вінниці отримали право виступати в когорті найсильніших жіночих команд. А «карпатівки» поки що залишаються у Першій лізі.

«На мою думку, ми поступилися через недостатню фізичну підготовку і слабку реалізацію моментів. Не забиваєш ти – суперник забиває тобі. Так сьогодні і сталося. Вже не вперше підсідаємо в другому таймі. Не знаю, з чим це пов'язано. Загалом я задоволена підсумком сезону-2018/19, тим, що ми потрапили у фінальну частину, поєдинки якої цього року проходили у Львові. Приємно грати в рідних стінах на такому легендарному стадіоні як «Україна». Сподіваюся, наступний сезон буде для нас іще кращим. Наразі йдемо у відпустку», – зазначила після дуелі з «Вишневим» тренер-гравець і найкращий бомбардир «Карпат» Надія Чайка.

Огляд матчу

Чемпіонат України серед жіночих команд. Перша ліга. Матч за 3 місце
12 червня 2019 року - м.Львів - стадіон "Україна"
СК «Вишневе» (Київська обл.) – «Карпати» (Львів) - 3:1 (дод.час)
Голи: Рудь (43); Черепаня (99); Дружченко (112) – Корнійчук (7)

«Вишневе»: Крищишин Анна-Марія, Ковальчук Юлія, Ображій Вероніка, Ткаченко Світлана, Крючкова Людмила, Карабкіна Каріна, Черепаня Наталія, Кукса Катерина, Погребняк Марина, Дружченко Анастасія, Помазан Дарина (Рудь Дарина, 17; Квач Ольга, 85)
Старший тренер: Людмила Покотило.

«Карпати»: Лещук Анна, Тарасенко Олена, Вишневська Тетяна, Цурак Лілія, Стеца Надія, Чайка Надія, Харатон Софія, Рисак Юлія (Крив'як Мар'яна, 67; Петрусевич Лілія, 100), Кошик Ольга (Буняк Романа, 53), Корнійчук Вікторія, Кожевнікова Ольга
Тренери: Надія Чайка, Надія Стеца.

Попередження: Карабкіна (15); Ткаченко (100); Дружченко (110) – Харатон (74)


Стаття:

Перша ліга 18/19 - 3 місце: СК «Вишневе» - «Карпати» Львів - 3:1



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz