Сергій Сапронов: «Я задоволений проведеним збором»


06.03.20  549
УАФ, МиЗбірна, Збірна Ю-17, тренер жіночих збірних, жіночий футбол, футбол збірна, женский футбол тренер, Сергій Сапронов
Дівоча збірна України WU-17 у Харкові провела передостанній етап підготовки до еліт-раунду відбору Євро-2020, який наприкінці березня прийматиме Норвегія.

Окрім власне тренувального процесу, підопічні Сергія Сапронова зіграли два спаринги з найсильнішими вітчизняними жіночими клубними командами — харківськими «Житлобудом-1» та «Житлобудом-2».

— Я залишився задоволеним проведеним збором, — сказав головний тренер збірної Сергій Сапронов у коментарі офіційному сайту УАФ. — Передусім, він був інформативним, адже я зміг переконатися, чого варті мої підопічні у протистояннях із досвідченішими і вправнішими суперницями.

— Та все ж — як ви поясните мінімальну поразку збірної від «Житлобуду-1» (1:2) і вже за два дні розгром від «Житлобуду-2» (0:6)?

— На це є об’єктивні причини. У другому матчі через незначні ушкодження я не міг задіяти кількох провідних захисників, чим і скористалися суперниці. Як на мене, мої підопічні не заслуговували поразки з таким рахунком, але наприкінці поєдинку їм банально забракло сил. Усе ж проводити спаринги з найсильнішими вітчизняними жіночими командами протягом двох днів — дуже важке випробування. Хоча керманич національної жіночої збірної України Наталія Зінченко віддала належне дівчатам за бойовитість, бажання не поступатися в кожному ігровому епізоді. Акцентувала вона увагу й на помилках, які ми намагатимемося виправити вже на заключному зборі.

— А які, на ваш погляд, позиції ще викликають занепокоєння?

— Нам дуже потрібно підсилитися правим захисником і лівим півзахисником.

— Чи всіх гравців, яких ви викликали до Харкова, вдалося побачити в ділі?

— Ні, на жаль, прихворіли воротар Катерина Боклач, півзахисник Руслана Левченко й нападник Інна Глущенко.

— До від’їзду до Норвегії залишився ще заключний етап підготовки…

— Знову ми зберемося 16 березня, але вже в Києві. І хоча спарингів у нас більше не заплановано, я хочу ще переглянути квартет потенційних збірниць. Передусім тих, які діють на флангах.


Стаття:

Сергій Сапронов: «Я задоволений проведеним збором»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz