Сергій Сапронов: «Радий, що ми продемонстрували свої найкращі якості»


30.10.18  868
ФФУ, МиЗбірна, Збірна Ю-15, тренер жіночих збірних, футбол збірна, женский футбол тренер, Сергій Сапронов, женская сборная, сборная Ю-15, жіноча збірна, женская сборная по футболу
Головний тренер дівочої збірної України WU-15 Сергій Сапронов прокоментував перемогу своїх підопічних над однолітками з Білорусі (3:2):

«Я дуже задоволений тим, що ми здобули перемогу. Поєдинок виявився непростим, але ніхто й не очікував, що буде легко. Білоруски були добре підготовленими, показали хорошу гру.

Мені сподобалося, що дівчата не злякалися, хоча на передматчевій розминці було присутнє хвилювання. Радий, що ми продемонстрували свої найкращі якості.

У другому матчі застосуємо ротацію. Звичайно, ті гравці, яких ми знаємо і які проводять другий збір, отримають перевагу. Також формуватимемо стартовий склад із тих людей, які проявили себе в першому поєдинку. Можливість зіграти будемо давати всім».

Нагадаємо, що другий контрольний поєдинок українок проти білорусок відбудеться у Вишневому в середу, 31 жовтня (початок — об 11.00).

Післяматчеві коментарі головних тренерів збірних України та Білорусі - Сергія Сапронова та Яни Вишедко


Стаття:

Сергій Сапронов: «Радий, що ми продемонстрували свої найкращі якості»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz