Шматко, Зезюкіна та Радзієвська - гравці турецького «Фомгет Спор»


17.03.20  1034
Türkiye 1.Lig, Fomget Gençlik Spor Kulübü, женский футбол, жіноча ліга, Women's 1. League, трансфер, Радзієвська, Шматко, Зезюкіна, жіночий футбол
Починаючи з другого кола у турецькій лізі на три футболістки з України стало більше. Нагадаємо, що у складі лідера чемпіонату "АГЛ Спор" виступають Христина Перевізник та Натія Панцулая

І ось з лютого місяця до складу ФК "Фомгет Спор" (Fomget Gençlik Spor Kulübü) Анкара увійшли тріо футболісток з України - Людмила Шматко (№35), Ольга Зезюкіна (№20) та Наталія Радзієвська (№22).

У чемпіонаті Туреччини, який проходить по схемі "осінь-весна" беруть участь 12 команд. Старт другого кола чемпіонату розпочався 16 лютого 2020 року і наразі команди провели вже 16 турів. Після підписання угод з новим клубом українки провели п'ять поєдинків, в яких з'являлися в основному складі. 

Для довідки:
Людмила Шматко (захисник) - 26 років.
Кар'єра: виступала за чернігівські клуби "Спартак" та "Легенду-ШВСМ", а також турецький клуб "АГЛ Спор" Газіантеп (останній клуб).

Ольга Зезюкіна (захисник) - 22 роки
Кар'єра: виступала за чернігівські клуби "Спартак" та "Легенду-ШВСМ", а також ПФК "Львів" (останній клуб)

Наталія Радзієвська (півзахисник) - 24 роки
Кар'єра: виступала за маріупольську "Іллічівку", харківський "Житлобуд-1", а також за казахський "Окжетпес" та "Маріупольчанку" Маріуполь (останній клуб)




Стаття:

Шматко, Зезюкіна та Радзієвська - гравці турецького «Фомгет Спор»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz