Телеканал НТА: національна жіноча збірна України у Львові


05.06.18  1009
женская сборная, женский футбол Украина, Асоціація футболу, жіноча національна збірна, збірна України жінки, відбір до КС-2019, WWC2019, Романенко Тетяна, Арена Львів

Сюжет Незалежного телевізійного агентства НТА про останні приготування національної жіночої збірної України до вирішальних відбіркових матчів Кубку Світу-2019 проти збірних Данії та Швеції, які відбудуться 08 та 12 червня на львівському стадіоні "Арена Львів". Початок о 19:00.


Сюжет НТА - Незалежне телевізійне агентство / дивитися з 0:50 хв


Напередодні кваліфікаційного матчу ЧС-2019 національних жіночих збірних України та Данії команди проведуть свої медіа-заходи у Львові на стадіоні «Арена Львів».

7 червня у конференц-залі львівської арени відбудуться передматчеві прес-конференції наставників збірних України та Данії.

О 16.10 представники ЗМІ зможуть поспілкуватися з керманичем команди Данії Ларсом Сендергором в мікст-зоні стадіону. Після цього, о 16.30, розпочнеться тренування гостей, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для представників мас-медіа.

Далі свої медіа-активності почнуть господарі — збірна України. Спілкування тренера Володимира Реви зі ЗМІ розпочнеться о 17.45, а тренування українок стартує о 18.00 (відкриті перші 15 хвилин для представників ЗМІ).

Нагадаємо, що отримати акредитації на цей матч можна буде у четвер, 7 червня після відкритого тренування жіночої збірної України на стадіоні «Арена Львів» та в день матчу з 12.00 до 13.00 у приміщенні Федерації футболу Львівської області (м. Львів, пл. Яворського, 1, 2-й поверх).





Стаття:

Телеканал НТА: національна жіноча збірна України у Львові



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz