Тетяна Козиренко - гравець турецького Аташехір Беледійеспор


12.02.18  1528
Тетяна Козиренко, Ataşehir Belediyespor, женский футбольный клуб, жінки футбол, футбол дівчата, Аташехир Беледийеспор, Kadınlar 1, Туреччина, женский футбол
Офіційно. Гравець національної жіночої збірної України Тетяна Козиренко продовжить кар'єру в Туреччині.

Новим клубом гравця національної жіночої збірної став один з лідерів турецького чемпіонату ФК "Аташехір Беледійеспор" (Ataşehir Belediyespor). Клуб заснований у 2007 році і вже двічі здобував чемпіонське звання, чотири рази приміряли срібні нагороди, а минулий сезон 2016/2017 гравці Аташехіру завершили на третій сходинці турнірної таблиці.

Наразі клуб лідирує у Чемпіонаті Туреччини (Kadınlar 1. Ligi) і має всі шанси на участь у наступному розіграші Ліги Чемпіонів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ. Огляд європейських чемпіонатів з жіночого футболу

Нагадаємо, що попереднім клубом Тетяни був клуб з Умані - "Пантери". Професійна кар'єра Козиренко розпочалася у віці 16-ти років, коли вона дебютувала у Чемпіонаті України Вищої ліги (сезон 2012 року) у складі чернігівської "Легенди-ШВСМ". Через два роки нападаюча отримала виклик до клубу "Надежда" з Могильова (Білорусь). Провівши там один сезон, Тетяна повернулася до рідного колективу. А вже у 2016 році викликом для українки став перехід до складу чемпіона Литви - ФК "Гінтра".

Паралельно з клубними здобутками Тетяна брала активну участь у житті жіночих національних збірних: починаючи з виступів за дівочу збірну WU17, потім у молодіжному складі WU19 і, нарешті, у відповідальних матчах відбору на Чемпіонат Європи та Кубок Світу серед національних жіночих збірних!

Тетяна Козиренко, Ataşehir Belediyespor, женский футбольный клуб, жінки футбол, футбол дівчата, Аташехир Беледийеспор, Kadınlar 1, Туреччина, женский футбол

11 лютого відбувся і офіційний дебют Тетяни у складі червоно-білих. В рамках 10-го туру "Аташехір Беледійеспор" приймав на своєму полі "Ерегліспор" та здобув переконливу перемогу 5:0, а на рахунку Козиренко чотири забитих мячі!

photo/video Ataşehir Belediyespor
© 2018 womensfootball.com.ua


Стаття:

Тетяна Козиренко - гравець турецького Аташехір Беледійеспор



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz