Time for Action: Перша стратегія УЄФА з жіночого футболу


17.05.19  636
Time for Action, стратегия УЕФА по женскому футболу, жіночий футбол, УЄФА, UEFA, женский футбол, 2019-2024
Вперше в своїй історії УЄФА заснував окрему стратегію щодо цільового розвитку жіночого футболу. В її п'ятирічних рамках УЄФА бере на себе задачу по підтримці, керівництву і розвитку як жіночого футболу, так і ролі жінок в європейському футболі.

Президент УЄФА Александер Чеферін заявив: "Жіночий футбол - це футбол сьогоднішнього дня. Це не футбол дня завтрашнього. Розширити можливості жіночого футболу і надати йому додаткову силу - обов'язок УЄФА як керівного органу в футболі".

"Тому УЄФА зробить суттєві фінансові інвестиції, щоб підкреслити, що ставить перед собою найвищі цілі і має намір зробити європейський футбол настільки сильним, наскільки це можливо, - додав Чеферін. - Пропоновані нами дії, до здійснення яких ми зобов'язуємося приступити в 2019 році , приведуть до посилення позицій футболу, виведенню його на більш професійний рівень і підвищення його добробуту до 2024 року. Час діяти! "

Програма "Time for Action: Стратегія УЄФА з жіночого футболу 2019-24" зосередить свою увагу на закладення основ в УЄФА і його національних асоціаціях для надання жіночого футболу найбільш сприятливою платформи для процвітання. УЄФА буде вкладати кошти в програми та ініціативи щодо підтримки збалансованого розвитку свого плану від рівня масового футболу до елітного.

Стратегія УЄФА з жіночого футболу спрямована на досягнення до 2024 року наступних цілей:

• Подвоїти число жінок і дівчаток, які грають в футбол в національних асоціаціях УЄФА, і збільшити загальну кількість до 2,5 мільйона.
• Змінити уявлення про жіночий футбол по всій Європі.
• Подвоїти охоплення і цінність жіночого ЄВРО і Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.
• Поліпшити стандарти гравців, досягнувши відповідних угод з гравцями збірних і запровадивши захисні заходи в усіх 55 національних асоціаціях.
• Подвоїти представництво жінок у всіх органах УЄФА.

Дана стратегія, її цілі, дії і бажані результати були розроблені за участю національних асоціацій УЄФА, ліг, клубів, футболісток і інших зацікавлених сторін, які об'єднали сили, щоб внести свій внесок в розвиток. Ця стратегія тісно пов'язана з всеосяжною стратегією УЄФА на 2019-2024 роки "Разом заради майбутнього футболу", в якій подальший розвиток жіночого футболу вказується в якості одного з чотирьох стратегічних пріоритетів.

Time for Action, стратегия УЕФА по женскому футболу, жіночий футбол, УЄФА, UEFA, женский футбол, 2019-2024За останні три роки було зроблено чимало кроків у даному напрямку. З 2020 року фінансування програми УЄФА з розвитку жіночого футболу збільшиться на 50%, була запущена кампанія Разом #WePlayStrong, укладені окремі спонсорські угоди для жіночих турнірів для оптимізації доходів, було створено спеціальний підрозділ жіночого футболу. Паралельно УЄФА розділив фінали жіночої і чоловічої Ліги чемпіонів, щоб забезпечити жіночому фіналу власну платформу.

Глава підрозділу УЄФА з жіночого футболу Надін Кесслер помітила: "Від цієї стратегії прискориться розвиток жіночого футболу в усіх його аспектах, жіночий футбол виграє і стане більш сучасним. Кожна жінка і дівчина зможе проявляти свою любов і своє ставлення до футболу в ролі гравця, тренера, рефері, адміністратора або вболівальника. Кожна дівчинка, незалежно від таланту, заслуговує місця, щоб грати в футбол і прагнути до неможливого без всяких обмежень".

"Жіночий футбол - це футбол, а футбол володіє величезним впливом, яке виходить за межі футбольного поля і руйнує культурні та соціальні бар'єри. Щоб вивести жіночий футбол і значення жінок у футболі на новий рівень, і була розроблена Стратегія УЄФА з жіночого футболу 2019-24 Time for Action ", - додала Кесслер.

#TimeForAction


Стаття:

Time for Action: Перша стратегія УЄФА з жіночого футболу


Теги:УЄФА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz