ТМ. «Фенікс-Стефано» ветерани – «Карпати» (Львів) жінки – 6:2


24.08.19  1070
Карпати Львів, левиці, жіночий клуб Карпати, футбол дівчата, жінки футбол, дівоча команда Карпат, львівяни, женский футбол ФК Карпаты, Чайка Надія
(Ярослав Рачковський): Оригінальний, цікавий і видовищний товариський матч відбувся у неділю, 18-го серпня, у селі Підмонастир Львівської області. Місцева команда футболістів-ветеранів «Фенікс-Стефано», яка є чинним переможцем Ветеранської футбольної ліги та низки кубкових ветеранських змагань на Львівщині, зустрілася з представником Першої ліги чемпіонату України з футболу серед жінок – львівською командою «Карпати», яка саме готується до нового сезону.

Поєдинок проходив, звісно, у дружній атмосфері, водночас не бракувало і жвавої непоступливої боротьби. У дебюті гри футболістки «Карпат» сміливо йшли вперед значними силами, але отримати дивіденди зі своєї активності не зуміли. Натомість значно досвідченіші чоловіки досить швидко заволоділи ініціативою і буквально за кілька хвилин зуміли тричі відзначитися у воротах дівчат. До свистка арбітра на перерву ветерани Підмонастиря забили ще два голи, тож відпочивати суперники пішли за рахунку 5:0 на користь господарів поля.
Попри спекотну погоду, учасники товариського матчу показали змістовну гру і у другому таймі. Із плином часу львів’янки дедалі впевненіше почувалися на футбольному полі, за що були винагороджені двома забитими м’ячами. «Фенікс-Стефано» відповів одним результативним ударом і у підсумку впевнено переміг з рахунком 6:2. Та результат, зрозуміло, не важливий у такому яскравому футбольному заході, що пройшов у Підмонастирі на радість його учасникам і глядачам, які завітали цього недільного дня на затишний місцевий стадіон.

«Фенікс-Стефано» (Підмонастир) ветерани – «Карпати» (Львів) жінки – 6:2
«Фенікс-Стефано»: Віталій Петров, Степан Пилип, Любомир Костюк, Володимир Гвозд, Володимир Партика, Богдан Горбаль, Ігор Костів, Зеновій Дзяний, Іван Климчишин, Василь Належатий, Іван Осташевський, Орест Гурняк, Андрій Онищенко, Володимир Струк, Олег Турчин, Віктор Ясінський, Ігор Ярмола.

«Карпати»: Оксана Загірна, Лілія Грицак, Лілія Петрусевич, Надія Стеца, Анастасія Довгій, Софія Харатон, Юлія Рисак, Надія Чайка, Вікторія Корнійчук, Тетяна Вишневська, Дарина Сак, Вероніка Ґудзик, Мар’яна Крив’як, Христина Серкез, Марта Кіщак, Ольга Кошик, Романа Буняк, Анна Кравчук, Софія Кутнів.

Стаття:

ТМ. «Фенікс-Стефано» ветерани – «Карпати» (Львів) жінки – 6:2



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz