ТМ. Туреччина - Україна - 0:4: переможне завершення року


11.11.19  1133
Міжнародний матч, національна жіноча збірна, женский футбол, женская сборная, МиЗбірна, ЄВРО-2021, Зінченко Наталія, TFF, жіночий футбол, TURUKR, Friendly match, Kadın A Milli Takımı
11 листопада на ізмірському стадіоні "Менемен" підопічні Наталії Зінченко завершили ігровий 2019 рік матчем з місцевою національною збірною Туреччини.

Початок двобою українки розпочали доволі активно і вже на 9 хвилині Дар’я Апанащенко асистувала Тамілі Хімич - 0:1, а на 15-й відзначилася й сама після пасу Таміли. Ближче до перерви туркені почали все частіше порушувати правила, а часом і дуже грубо. Та все ж українки продовжували атакувати... Загадаємо моменти Шматко, Хімич, Басанської. Але своє слово сказала Натія Панцулая, якій певно в ці хвилини "діставалося" більше за всіх. Наважившись на удар метрів з 28-ми вона влучила м’ячем у поперечку, від якої м'яч потрапив в кіпера і перетнув лінію воріт - 0:3. Після цього епізоду Туреччина дещо активізувалася та всі наміри на результат розвіювала наш кіпер Катерина Самсон. З перевагою у три голи команди пішли на перерву.

Друга половина зустрічі була дещо спокійнішою. Тренери обох команд провели 12 замін, що певним чином вплинуло вже на малюнок гри. Хоча певна перевага зберігалася у гостей з України. Збільшилася вона на 72 хвилині. Ольга Басанська чітко виконала подачу з кутового і Дар’я Кравець головою переправила м’яч у сітку воріт – 0:4. Під занавіс матчу свій найнебезпечніший момент створили і турецькі футболістки, та після удару півзахисника м’яч влучив у поперечку. Останню крапу в матчі мала змогу встановити Валентина Тараканова та і тут потужний удар прийняв на себе каркас воріт.

В підсумку – 0:4, і українки завершують 2019 рік на позитивній ноті.

Міжнародний матч жіночих національних збірних
11 листопада 2019. Ізмір (Туреччина) - стадіон «Менемен».
Туреччина Україна — 0:4 (0:3)
Голи: Хімич 9, Апанащенко 15, Панцулая 36, Кравець 72

Україна: Самсон - Панцулая, Кравець, Шматко (Ковтун 77), Басанська (Корсун 74), Калініна, Петрик (Китаєва 77), Козлова (Куніна 46), Хімич, Овдійчук (Шевчук 46), Апанащенко (Тараканова 74).

Туреччина: Selda Akgöz (Bedriye Cam 85), Berna Yeniçeri, Didem Karagenç (Büşra Barut 46), Medine Erkan, Fatma Kara (Arzu Karabulut 46), Sevgi Çınar (Birgül Sadıkoğlu 76), Kader Hançar (Başak Gündoğdu 85), Selen Altunkulak, Ebru Topçu, İpek Kaya, Dilan Ağgül (Gizem Gönültaş 76)

Попередження: Ковтун 82, Панцулая 90+1


Стаття:

ТМ. Туреччина - Україна - 0:4: переможне завершення року



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz