ТМ. Україна - ФК Конак Ізмір - 6:0: розминка перед Туреччиною


07.11.19  728
konak belediyesi fc, національна жіноча збірна, женский футбол, женская сборная, МиЗбірна, ЄВРО-2021, Зінченко Наталія, TFF, жіночий футбол, TURUKR, Friendly match, Kadın A Milli Takımı
07 листопада національна жіноча збірна України, в рамках навчально-тренувального збору та підготовці до матчу зі збірною Туреччини, провела контрольний поєдинок з представником жіночої турецької вищої ліги - ФК "Конак" Ізмір (Konak Belediye Spor).

Для шанувальників жіночого футболу цей клуб доволі відомий у Старому світі, адже в період з 2013 до 2017 він був постійним учасником Ліги Чемпіонів УЄФА. На пропозицію від керівництва клубу і відгукнувся тренерський штаб національної команди. Саме цей поєдинок і став певною розминкою вже перед офіційним поєдинком зі збірною Туреччини, який відбудеться 11 листопада.

Старт поєдинку, як і вся гра в цілому пройшла під диктовку збірної України, гравці якої вже з перших хвилин почали створювати небезпечні моменти у воріт турецької команди. І якщо в перші 10 хвилин була певна нервовість в діях гравців, то вже згодом впевненість одразу втілилася в результат. Спочатку, на 16 хвилині, фланговий пас Ніколь Козлової впевнено реалізувала Яна Калініна, а вже через 8 хвилин Ніколь, заробивши пенальті - чітко його і реалізувала, 2:0.  На цьому результативність завершилася. У складі «Конаку» найактивніше себе проявляли нігерійські легіонерки, які мали декілька гарних моментів, щоб відзначитися, але тут відмітимо впевнену гру Дарини Бондарчук (1 тайм) та Ірини Саніною (2 тайм).

У другому таймі відбулися ряд замін у складі нашої збірної, які допомогли команді здобути ще більш впевнений результат. Спочатку Ніколь Козлова оформивши вже хет-трик у матчі встановлює рахунок 4:0, а згодом Юлія Шевчук та Валентина Тараканова вдало дограли свої моменти і підсумували впевнену перемогу українок - 6:0.

Вже у понеділок, на стадіоні "Menemen Stadium" українки зійдуться у протистоянні з турецькою збірною. Початок о 15:00 за київським часом.

Товариський матч
07 листопада 2019. Ізмір (Туреччина). База ФК «Буджаспор».
Україна — ФК Конак — 6:0 (2:0)
Голи: Калініна 16, Козлова 24пен,68,70, Шевчук 63, Тараканова 82

Україна: Бондарчук (Саніна 46) - Кравець (к), Шматко (Корсун 64), Панцулая (Подольська 64), Басанська (Ковтун 64), Хімич (Шевчук 46), Китаєва (Петрик 46), Кочнєва (Тараканова 55), Козлова, Овдійчук (Куніна 46), Калініна
konak belediyesi fc, національна жіноча збірна, женский футбол, женская сборная, МиЗбірна, ЄВРО-2021, Зінченко Наталія, TFF, жіночий футбол, TURUKR, Friendly match, Kadın A Milli Takımı

Стаття:

ТМ. Україна - ФК Конак Ізмір - 6:0: розминка перед Туреччиною



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz