ТМ. Україна WU17 - «Житлобуд-1» - 1:2: історичний матч в Харкові


26.02.20  929
УАФ, МиЗбірна, Збірна Ю-17, тренер жіночих збірних, жіночий футбол, футбол збірна, женский футбол тренер, Сергій Сапронов
фото Сергій Татьков
26 лютого національна дівоча збірна України до 17 років, в рамках навчально-тренувального збору та підготовці до матчів Чемпіонату Європи, провела контрольний поєдинок з чинним чемпіоном України - харківським "Житлобуд-1".

Відмітимо і історичність цієї події, адже місто Харків вперше приймає жіночу/дівочу збірну команду України. Ні для кого не секрет, що саме перша столиця наразі утримує пальму першості в українському жіночому футболі. Два роки поспіль Харків приймав матчі кваліфікації жіночої Ліги Чемпіонів і зараз до міста завітали юні футболістки збірної України WU17.

Початок матчу, як і перший тайм видався найактивнішим періодом у матчі. Адже глядачі побачили не тільки велику кількість боротьби, а і гольові моменти. А їх було аж три.
Спочатку Наталя Корнацька блискуче реалізувала вихід віч на віч з Іриною Саніною і вивела збірну Україну уперед. Та вже за 10 хвилин найкращий гравець України Дар'я Апанащенко впевнено реалізувала свій момент і відновила рівновагу - 1:1. А ось під занавіс першого тайму харків'янки вже повели в рахунку - чудовий гол від поперечки забила Ганна Вороніна.

У перерві команди зробили велику кількість замін і це дуже вплинуло на якість та малюнок гри. Моментів було вже менше і більшу кількість ігрового часу команди провели у боротьбі.

Загалом ще відмітимо яскраві моменти від Юлії Христюк (хрестовина), Дар'ї Апанащенко (поперечка), удар Ганни Вороніної і блискучі дії Дарії Келюшик, так само, як і в моменті з ударом від Ольги Бойченко.

В підсумку фінальний свиток зафіксував трудову перемогу харківського "Житлобуд-1" - 1:2.

Черговий свій поєдинок на цьому зборі підопічні Сергія Сапронова проведуть вже у п'ятницю, 28 лютого. Суперником стане ще один гранд жіночого футболу - харківський "Житлобуд-2". Поєдинок відбудеться на стадіоні ХНУВС "Динамо-Арена" (пр.Льва Ландау, 27). Орієнтовний час початку о 12:00.

Нагадаємо, що ця робота присвячена підготовці до еліт-раунду відбору Євро-2020 (WU-17), який проходитиме в Норвегії 23—29 березня. Там суперниками українських футболісток, окрім господарок, будуть команди Чехії та Польщі.


Товариський матч
26 лютого 2020. м.Харків - стадіон ХНУВС Динамо
Україна WU17 — Житлобуд-1 — 1:2 (1:2)
Голи: Корнацька 19 - Апанащенко 29, Вороніна 42

Україна WU17: Келюшик - Войтенко (Рожко 76), Борисюк (Геник 76), Котик, Тян, Христюк (к), Головіна (Гончарук 46), Іванченко, Довганик (Семків 61), Мущенська (Талеб 68), Корнацька (Кисляк 76)

Житлобуд-1: Саніна (к) (Шульга 46) - Алексанян (Саніна Ж. 46), Басанська (Куніна Л. 46), Соломаха, Ласерда, Кочнєва (Петрик 46), Хаванська (Мозольська 46), Апанащенко (Нестеренко 46), Куніна Н. (Сидоренко 46), Шевчук (Бойченко 46), Вороніна (Сафронова 46)



Стаття:

ТМ. Україна WU17 - «Житлобуд-1» - 1:2: історичний матч в Харкові



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz