ТМ. Україна WU17 - «Житлобуд-2» - 0:6: поразка від лідера Вищої ліги


29.02.20  606
УАФ, МиЗбірна, Збірна Ю-17, тренер жіночих збірних, жіночий футбол, футбол збірна, женский футбол тренер, Сергій Сапронов, Житлобуд-2
фото Олександр Грановський
28 лютого національна дівоча збірна України до 17 років завершила навчально-тренувальний збір контрольним поєдинком з харківським "Житлобуд-2". Нагадаємо, що це став другий запланований матч на цьому зборі. За день до звітного поєдинку юні футболістки провели матч проти чинного чемпіона країни "Житлобуду-1" і поступилися з рахунком 1:2

Чергове протистояння завершилося не так успішно. Ще у першому таймі гравці збірної намагалися стримувати натиск суперниць, а інколи, завдяки ударам Юлії Христюк, завдавали небезпеку у воріт Дарини Бондарчук. Та все ж, гол у роздягальну від Анастасії Скориніної переламав хід гри.

Зміни у перерві додали запалу гравця харківського клубу і вже на першій хвилині Ірина Джуренко вдало підключилася на подачу з кутового. Та не пройшло десяти хвилин, як домашній розіграш "Житлобуду-2" знову приніс свій результат, а дубль в матчі записала на свій рахунок Джуренко.
Вже згодом гра трішки вирівнялась і декілька моментів створили вже гравців дівочої збірної. Знову найактивнішою була Юлія Христюк, яка дальніми пострілами намагалася засмутити кіпера суперника.
А ось остання десятихвилинка матчу стала провальною для юних футболісток, які ще тричі прогавили досвідчених нападників харків'янок: дубль на рахунку Яни Калініної та один гол від Вероніки Андрухів.

В підсумку, повчальний матч завершився з переконливою перемогою харківського "Житлобуд-2" - 0:6.

Наступним етапом підготовки до еліт-раунду відбору Євро-2020 (WU-17), який проходитиме в Норвегії 23—29 березня, стане навчально-тренувальний збір в Києві (починаючи з 16 березня). Суперниками українських футболісток, окрім господарок, будуть команди Чехії та Польщі.

Товариський матч
28 лютого 2020. м.Харків - стадіон ХНУВС Динамо
Україна WU17 — Житлобуд-2 — 0:6 (0:1)
Голи: Скориніна 39, Джуренко 46,57, Калініна 82,85, Андрухів 86

Україна WU17: Келюшик (Дуднік 46) - Котик, Геник (Рожко 65), Войтенко, Христюк, Тян, Головіна (Талеб 46), Іванченко, Довганик, Семків, Корнацька (Кисляк 46)

Житлобуд-2: Бондарчук - Місішин (Мохнач 46), Філенко (Котяш 46), Подольська, Рижова (Джуренко 46), Китаєва (Полюхович 46), Городецька (Андрущак 46), Малахова (Кравчук 46), Корсун, Калініна, Скориніна (Андрухів 46)



Стаття:

ТМ. Україна WU17 - «Житлобуд-2» - 0:6: поразка від лідера Вищої ліги



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz