Turkish Women’s Cup 2018: Північна Ірландія - Україна - 1:3


04.03.18  1128
UKraine women football, Пів.Ірландія, NIRUKR, жіноча національна збірна, збірна України жінки, женская сборная Украины, Turkish Women’s Cup 2018
Національна жіноча збірна України провела свій заключний поєдинок групового етапу на турнірі Turkish Women’s Cup 2018, що проходить цими днями в турецьких містах Аланія й Сіде.
Нагадаємо, що 28 лютого українки стартували на турнірі з нульової нічиєї з румунками, а 2 березня святкували перемогу в матчі зі збірною Косово - 2:0.

У важливому з огляду на підсумковий розподіл місць збірна України зустрічалася з командою Північної Ірландії, яка перед грою також мала чотири залікові пункти у своєму активі.

Зі стартовим свистком наші дівчата заволоділи ініціативою й уже на 4-й хвилині створили перший небезпечний момент біля воріт суперника: Вероніка Андрухів прострілила з правого флангу, але удар Ольги Овдійчук із близької відстані у відчайдушному підкаті заблокувала захисник. Наступний гарний момент виник у капітана українок Дарії Апанащенко, яка ефектно завершувала ударом п’ятою розіграш кутового, проте голкіпер острів’янок розгадала її наміри. Суперниці в ці хвилини про свої атаки навіть і не думали, вони взагалі рідко переходили на іншу половину поля й лише очікували на помилку від наших гравців.

UKraine women football, Пів.Ірландія, NIRUKR, жіноча національна збірна, збірна України жінки, женская сборная Украины, Turkish Women’s Cup 2018Незважаючи на відчутну перевагу українок і декілька гарних моментів, перша половина гри так і завершилася нульовою нічиєю.

Початок другого тайму став продовженням першого — з однією різницею: українкам вдалося розмочити рахунок. Яна Калініна засмутила голкіпера Північної Ірландії на 53-й хвилині. А за чотири хвилини тій самій Яні Калініній вдався невеличкий шедевр: після її удару з розвороту м'яч залетів у дев’ятку.

На 65-й хвилині суперниці змогли відквитати один м'яч після невпевненої гри лінії захисту нашої збірної. Але українки не знітилися, і вже за три хвилини Дарія Апанащенко втілила у гол чудову передачу від Ії Андрущак, встановивши остаточний рахунок.

Таким чином, після перемоги над острів’янками підопічні Володимира Реви посіли перше місце у групі С і 6 березня посперечаються за бронзові нагороди турніру. Суперником українок стала команда Польщі, яка мінімально поступилася збірній Мексики 0:1. 
За матеріалами ФФУ

Turkish Women’s Cup 2018
04.03.2018 - Аланія
ПІВНІЧНА ІРЛАНДІЯ - УКРАЇНА - 1:3 (0:0)

Голи: МакГіннесс 65 Калініна 53, 57, Апанащенко 68 .

УКРАЇНА: Саніна, Басанська (Шматко, 46), Кравець, Філенко (Іванишин, 79), Хіміч, Василюк, Андрущак, Апанащенко, Овдійчук (Панцулая, 62), Андрухів (Хаванська, 46), Калініна (Вороніна, 76).


ТАКОЖ ЧИТАТИ: стикові пари фінального дня Turkish Women’s Cup 2018

ПОВНИЙ МАТЧ:



©2018 / womensfootball.com.ua


Стаття:

Turkish Women’s Cup 2018: Північна Ірландія - Україна - 1:3



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz