У Бердичеві відбулася Спартакіада з футболу серед дівочих команд


10.11.17  997
Спартакіада Бердичева, дівчата футбол, Житомирщина, стадіон «Прогрес», Володимир Керносенко, шкільний футбол
Протягом декількох днів на стадіонах Бердичева відбувалася міська Спартакіада з футболу серед дівчат. Участь у змагання брали чотири команди: ЗОШ №17, ЗОШ №12, ЗОШ №7 та ЗОШ №5. Змагання відбувалися за коловою системою.

У понеділок, 23 жовтня, на стадіоні «Прогрес» відбувся останній день змагань. У матчі між командами ЗОШ №5 та ЗОШ №7 була зафіксована нульова нічия. А у матчі між ЗОШ №12 та ЗОШ №17 була справжня гольова феєрія. Команда ЗОШ №17 в останні роки стала переможцем змагань, натомість дівчата з ЗОШ №12 ще ніколи не перемагали. Гра видалася дуже цікавою та напруженою і завершилася перемогою ЗОШ №12 з рахунком 4-3.

Отже, за підсумками змагань переможцями Спартакіади міста Бердичева з футболу стали дівчата ЗОШ №12, друге місце посіла команда ЗОШ №17, третє місце – ЗОШ №5 та четверте місце – ЗОШ №7.

Після останньої гри відбулася церемонія нагородження. Нагороджували школярок начальник відділу освіти та науки Бердичівського міськвиконкому Світлана Басюк, директор ДЮСШ імені Віталія Лонського Людмила Гвіздон, депутат Бердичівської міської ради та меценат змагань Володимир Левандовський та головний суддя змагань, директор ДЮСШ Олександр Подгорчук.
Спартакіада Бердичева, дівчата футбол, Житомирщина, стадіон «Прогрес», Володимир Керносенко, шкільний футбол
Команда-переможець та призери отримали грамоти, футбольні м’ячі та солодкі подарунки. Грамоти та подарунки також отримали кращі гравці у складі кожної команди. У команді ЗОШ №12 кращим гравцем стала Анастасія Гузік, ЗОШ №17 – Марія Вдовиченко, ЗОШ №5 – Каріна Ціхоцька та ЗОШ №7 – Катерина Бобер.

За словами провідного спеціаліста у Бердичеві з жіночого футболу, Заслуженого працівника фізичної культури та спорту України, тренера-викладача ДЮСШ Володимира Керносенка, який переглянув усі матчі, потенціал розвитку жіночого футболу у Бердичеві є. Єдине, що засмутило у цих змаганнях, так це участь лише чотирьох команд. Володимир Керносенко запрошує дівчат 2003 року народження і молодших на заняття футболом, які відбуваються щовівторка та щочетверга о 16-й годині в Палаці спорту «ЛАВ».

Максим Железницький, Бердичів


Стаття:

У Бердичеві відбулася Спартакіада з футболу серед дівочих команд



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz