У Ньоні відбулася зустріч Стратегічної ради з професіонального футболу


19.11.18  649
Жіночий футбол, УЄФА, Стратегічна рада з професіонального футболу, Александер Чеферін, ЖФК, UEFA, розвиток футболу, дівочий футбол, женский футбол
(UEFA): У Ньоні відбулася зустріч Стратегічної ради з професіонального футболу, головою якої виступив президент УЄФА Александер Чеферін. На нараді обговорили ряд найважливіших для європейського футболу питань.

СРПФ висловив одностайну бажання зміцнити нині існуючий формат відносин з УЄФА. Члени ради погодилися, що подібна єдність допоможе забезпечити прогрес і стабільність європейського футболу на всіх рівнях. СРПФ наголосив на необхідності спільної роботи з розвитку клубних турнірів під егідою УЄФА.

Члени СРПФ обговорили висновки і рекомендації Комітету УЄФА з клубних змагань на цикл з 2021 по 2024 рік, рішення за якими будуть прийматися на засіданні Виконавчого комітету УЄФА в Дубліні. Сторони обмінялися точками зору з цілого ряду питань, ознайомившись також з презентацією європейських ліг.

На зустрічі СРПФ вперше обговорили майбутнє жіночого футболу. В ході дискусій сторони відзначили величезне зростання популярності жіночого футболу в Європі і висловили бажання зробити жіночий футбол видом спорту, яким змогли б займатися дівчата і жінки по всій планеті. Було схвалено проект по розробці стратегії подальшого розвитку даного сектору гри.

Члени СРПФ також вислухали пояснення реформ трансферної системи, які в жовтні були схвалені Радою ФІФА.

СРПФ складається з представників чотирьох головних сил європейського футболу: клубів (Асоціація європейських клубів), ліг (Європейські професійні футбольні ліги), футболістів (європейське відділення профспілки FIFPro) і УЄФА як керівного органу європейського футболу. СРПФ обговорює питання, що мають стратегічне значення для професійного футболу в Європі, і консультує Виконавчий комітет УЄФА.

Жіночий футбол, УЄФА, Стратегічна рада з професіонального футболу, Александер Чеферін, ЖФК, UEFA, розвиток футболу, дівочий футбол, женский футбол

Стаття:

У Ньоні відбулася зустріч Стратегічної ради з професіонального футболу


Теги:УЄФА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz