UA:Чернігів. Дві команди лідирують за результатами трьох турів


19.02.20  667
У Чернігові триває турнір серед жіночих футбольних команд «Зимова першість-2020»
(suspilne.media): Дві команди лідирують за результатами сьогоднішніх ігор в турнірі серед жіночих футбольних команд «Зимова першість», який проходить у Чернігові. Це харківські «Житлобуд-1» та «Житлобуд-2». У них після трьох ігор максимальна кількість очок – 9. Цей турнір проводять у Чернігові вперше, сказав голова обласної асоціації футболу Геннадій Прокопович.

Футболістки харківської команди «Житлобуд-2» розминаються перед початком гри. Сьогодні вони гратимуть із командою «Ятрань-Берестівець» з Черкащини.

«Хочеться перемогти. Я думаю, кожна команда тут так хоче. Докладемо всіх зусиль для того, щоб стати чемпіонами. Всі гарні команди, гарний рівень. Головна задача тут - підійти до офіційного чемпіонату України», - каже капітан команди «Житлобуд-2» Яна Калініна.

«Третя гра сьогодні. Втоми немає, тому що ми проводимо ротацію складу. Практично всі грають однакову кількість часу, і у нас тут такий формат - два тайми по 30 хвилин, тобто не встигаємо втомлюватись», - говорить головна тренерка команди «Житлобуд-2» Наталія Зінченко.

У цьому матчі перемогу з рахунком 1:0 виборола команда «Житлобуд-2». Єдиний гол на 12 хвилині забила Тетяна Полюхович.

У турнірі беруть участь шість з десяти жіночих команд Вищої ліги. В Чернігові цей турнір проводять вперше, каже голова обласної асоціації футболу Геннадій Прокопович.

«Беруть участь шість команд Вищої ліги чемпіонату України - це команди «Житлобуд-1», «Житлобуд-2» з міста Харків, «Ладомир» - Володимир-Волинський, «Ятрань» - місто Берестовець Черкаської області, «Поділля» - місто Вінниця, і Костопіль».

Команди зіграють між собою одне коло і визначать переможця та призерів турніру. Тривалість матчу - два тайми по 30 хвилин. Нічийних результатів у матчах не буде, а переможець у таких випадках визначається у серії післяматчевих пенальті. Після трьох турів у лідерах – харківські «Житлобуд-1» та «Житлобуд-2». У них по 9 очок.

«Команда переможців отримає подарунки від Української асоціації футболу, подарунки від Чернігівської обласної асоціації футболу. Будуть номінації «Кращий гравець турніру», «Кращий захисник турніру». Тобто, без призів ніхто не залишиться».

Стаття:

UA:Чернігів. Дві команди лідирують за результатами трьох турів



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz