UEFA: Об'єднання сайтів UEFA.org з UEFA.com.


30.06.17  930

©UEFA.com
3 липня УЄФА анонсує запуск одного сайту з інформацією про всі заходи, події та турніри УЄФА.

Якщо ви хочете стежити не тільки за турнірами УЄФА, а й за іншої нашою діяльністю, обов'язково відзначте в своєму щоденнику 3 липня. У цей день два сайти, UEFA.org і UEFA.com, стануть одним цілим.

Ми вислухали думки зацікавлених сторін в нашій організації і поза нею, провели ретельне дослідження, врахували думку користувачів наших сайтів і любителів футболу.
Прийнято наступне рішення: сайт UEFA.org, де публікувалися корпоративні новини, а також звіти про діяльність УЄФА та національних асоціацій, стане частиною сайту UEFA.com. Останній і далі буде докладно розповідати про різних турнірах за участю європейських клубів і збірних.
Злиття UEFA.org і UEFA.com - черговий етап у поліпшенні корпоративного контенту УЄФА після запуску оновленої версії UEFA.orgв січні цього року.

З полудня 3 липня відвідувачі UEFA.org будуть перенаправлятися на UEFA.com. Одного кліка на розділ "УЄФА зсередини" в верхньому меню буде досить, щоб дізнатися все про корпоративних новинах УЄФА.

В оновленій версії UEFA.com буде ще більше корпоративного контенту, який доповнить освітлення європейського футболу. Особливу увагу буде приділено роботі УЄФА та національних асоціацій, спрямованої на розвиток футболу в Європі.

Стаття:

UEFA: Об'єднання сайтів UEFA.org з UEFA.com.


Теги:УЄФА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz