УЄФА. Офіційно. Перенесення матчів збірних Ю17 та Ю19


12.03.20  578
УЄФА, футбол, юнаки, жіночий футбол, УАФ, женский футбол, Рішення, COVID-19, короновірус
UEFA. У світлі подій через поширення короновірусу COVID-19 в Європі та пов'язані з ними обмеження на поїздки, накладені урядами, усі міні-турніри еліт-раунду чемпіонатів Європи серед юнаків та дівчат U17 та WU17, U19 та WU19, які мають відбутися в період між 14 березня і 14 квітня 2020 року, переносяться.

Це передбачлива міра, яка прийнята в зв'язку з тим, що гравці, частина з яких є неповнолітніми, можуть бути вирвані зі своїх сімей через те, що деякі держави вводять сувору ізоляцію або карантин.

Більш детальна інформація про подальшу долю цих змагань буде надана пізніше.

Нагадаємо, що у період з 16 до 31 березня 2020 року мав відбутися навчально-тренувальний збір дівочої збірної України та участь у еліт-раунді Євро-2020, який мав пройти у Норвегії.



Також, у світлі триваючого поширення COVID-19 в Європі УЄФА запросив представників своїх 55 асоціацій, членів правління Асоціації європейських клубів, представників європейських ліг і профспілки гравців FIFPro взяти участь у відеоконференції, щоб обговорити ситуацію, що склалася. Зустріч планується провести у вівторок 17 березня.

Серед тем відеоконференції всі внутрішні і міжнародні турніри, в тому числі Євро-2020.

Подальші заяви будуть після зустрічі.


Стаття:

УЄФА. Офіційно. Перенесення матчів збірних Ю17 та Ю19



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz