Україна - Хорватія: медіа-заходи напередодні матчу


12.09.17  1136
ЗМІ, жіноча національна збірна, збірна України жінки, відбір до КС-2019, WWC2019, ФІФА кваліфікація
Прес-служба Федерації футболу України нагадує, що 14-го вересня закінчується термін прийому акредитаційних заявок на кваліфікаційний матч чемпіонату світу-2019 між національними жіночими збірними України та Хорватії  який відбудеться 15-го вересня о 19:00 на стадіоні «Арена Львів» у Львові.
 
Також хочемо проінформувати про передматчове тренування команд та прес-конференції головних тренерів напередодні гри.
 
У зв’язку з проведенням 14 вересня на стадіоні «Арена Львів» матчу 1-го туру Ліги Європи «Зоря» (Луганськ) - «Естерсунд» (Естерсунд), жіночі збірні проводитимуть свої медіа-активності на львівському стадіоні «Скіф» (вул. Черемшини, 17).
 
Першою своє тренування проведе українська команда, яке розпочнеться 14 вересня о 16:30 (відкрите протягом перших 15-ти хвилин). Перед тренуванням, о 16:20, представники мас-медіа зможуть поспілкуватися з головним тренером української збірної Володимиром Ревою на передматчевій прес-конференції у конференц-залі стадіону.  
 
Хорватська збірна запланувала проведення відкритого тренування для мас-медіа о 18:00 того ж дня на стадіоні «Скіф». Перед цим, о 17:50, журналісти матимуть змогу задати свої питання наставнику команди-гостей Божидару Мілетічу.
 
Нагадуємо, що акредитації на цей матч можна отримати у день матчу, 15 вересня, з 12:30 до 13:30 у приміщенні Львівської обласної федерації футболу (м. Львів, площа Яворського, 1).
 
Трансляція зустрічі жіночих збірних України та Хорватії відбудеться на телеканалі «Спорт 1». 

За матеріалами ФФУ

Стаття:

Україна - Хорватія: медіа-заходи напередодні матчу



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz