Українські селебріті підтримують Лігу Чемпіонів серед жінок у Києві


20.03.18  1165
Настя Каменських, Андрущак, ліги чемпіонів, матч легенд, жіноча збірна, футбол женский, ФФУ, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL
До урочистої церемонії, присвяченої початку продажу квитків на фінальний матч жіночої Ліги чемпіонів УЄФА-2018, долучилося чимало знаменитостей, які поділилися своїми думками щодо майбутнього поєдинку.

Настя Каменських, співачка
: «Жіночий футбол набирає обертів у світі, стає все більш цікавим та прикольним. Фінал Ліги чемпіонів серед жінок — це грандіозна, історична подія для Києва та України. Для Києва велика честь приймати фінал найпрестижнішого клубного турніру серед жінок. Звісно, я й сама піду на стадіон, і закликаю подивитися гру наживо всіх уболівальників».

Світлана Тарабарова, співачка: «У травні до Києва приїде багато людей. Я закликаю всіх прийти на стадіон 24 травня й подивитися на гру найкращих футболісток Європи! Я анонсуватиму подію у своїх соцмережах, щоб якомога більше людей долучилося до свята футболу».

ТАКОЖ ДИВИТИСЯ:
Жіночий футбол: історія життя українських футболісток (ВІДЕО)

Вадим Олійник, співак: «Потрібно створити єдину систему підтримки як чоловічого, так і жіночого футболу, яка є в Бельгії, Німеччині, Нідерландах та багатьох інших європейських країнах. Юні футболістки повинні мати перспективу. Дуже важливо, що Київ прийматиме обидва фінали. Я та інші друзі фіналу анонсуватимуть подію у своїх соцмережах. Якщо хоча б 10% наших фоловерів в Instagram дізнаються про жіночий фінал Ліги чемпіонів і подивляться гру, нашу місію можна буде вважати виконаною. Крім того, футбольний клуб артистів «Маестро» бажає зіграти з жіночими командами, тому дуже чекаємо запрошення».

Фоззі (Олександр Сидоренко), співак: «Наш футбольний клуб артистів раптово зрозумів, що ми є палкими фанатами жіночого футболу: ми любимо жінок і ми любимо футбол! Жіночий футбол — це прекрасно. Зараз у комп’ютерних іграх з’явилися жіночі команди, і всі починають звикати до того, що жіночий футбол є таким же класним і популярним, як і чоловічий».

Анна Гресь, актриса: «У мене самої є досвід гри у футбол: відпочивала в таборі й підбурила інших дівчат створити команду і змагатися з хлопцями. Це були безкомпромісні ігри, я ще день після цього не могла нормально ходити, позбивавши ноги. Жіночий футбол цікавіший за чоловічий, адже дівчата більш емоційні та граційні».

Надін Кесслер, радник УЄФА з жіночого футболу: «Жіноча Ліга чемпіонів — флагманський турнір європейського жіночого клубного футболу. Я сподіваюся й навіть упевнена, що це також надихне велику кількість людей в Україні, жінок та дівчат, долучитися до гри. Цей фінал матиме вплив на подальший розвиток жіночого футболу в країні. Ми намагаємося просувати цей турнір, причому більше, ніж будь-коли. Також ми намагаємося зробити більш доступним формат, аби якомога більша кількість національних асоціацій, клубів могла брати участь у турнірі. У нас є безліч ідей для реалізації, але, звісно, популяризація — одне з наших ключових завдань».


Я йду на фінал жіночої Ліги Чемпіонів - Slow motion video!
Мотивуюче відео, створено під час церемонії презентації старту продажу квитків на фінал жіночої Ліги Чемпіонів УЄФА 2018, який 24 травня відбудеться у Києві!



За матеріалами ФФУ


Стаття:

Українські селебріті підтримують Лігу Чемпіонів серед жінок у Києві



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz